A Ty @Thermoc no brawo, 8 razy na sorze, takze wiesz...
lekko bylem oszolomiony, zostala mi potezn prega na szyi i stwierdzilem ze to moze znak ale nie od boga czy czegos tam innego
nikomu o tym nie powiedzialem bo nie chcialem zwrocic na siebie uwagi, to na szyi tez ukrywam jak sie da zeby nikt tego nie zauwazyl
no co, moze sie odmieni bo pewne kroki poczynilem i to moja ostatnia szansa
20 czerwca 2018Seken pisze:W takim razie polecam definicję hipokryzji, bo chyba nie do końca rozumiesz co to stwierdzenie oznacza.19 czerwca 2018Hexe pisze: Otóż nie widzę nadal hipokryzji w żadnych ćpuńskich dokonaniach, ponieważ nikt (przynajmniej nie jest to potwierdzone) z tutejszych ćpunów nie ma dzieciora, którego olał dla ćpania i chlania.
Tak btw to nie uwierze w to, że gdyby nagle każdy hyperrealowicz dorobił się dzieciaka ( %-D ), że 80% nie postąpiłoby jak Sandra.
Ok, miła historyjka o parszywym ćpuńskim życiu i comebacku, pozdrów koleżanke.Sama mam koleżankę, która mieszkała na squacie i ćpała dłuższy czas. O tym, że jest w ciąży dowiedziała się w szpitalu psychiatrycznym, do którego zawinęli ją po jakiejś krzywej akcji, ale wtedy było za późno na aborcję, którą oczywiście rozważała, gdy tylko się dowiedziała o ciąży, więc zwiała do matki od typa, który ją tłukł i dzisiaj ma dzieciaka, który ma chyba ze 2 lata, narzeczonego i żyje sobie w miarę spoko. Mówi, że tęskni za niektórymi osobami, za czasami, gdy nie miała w sumie problemów, ewentualnie jakieś zgrzyty w ekipie squatersów, ale trzyma fason.
Dobrze, że ludzie tutaj nie opierdalają sklepów, nie kradną leków z apteki czy też nie wyciągają tych przeterminowanych, które mają iść do utylizacji. Nikt nigdy nikogo nie zwałował, opiożercy na skręcie oddaliby ci ostatnią działke, a nawet pomogli ją zaaplikować.A ta Sandra go nie trzymała. Wcale. Nie chodzi mi nawet o tego dzieciaka, chociaż to żenujące zachowanie, ale po prostu była szmatława w swoim postępowaniu, rozumowaniu i wypierdalaniu ludzi. :)
Co ta Sandra taka bezczelna w tym jakże pięknym środowisku.
Po części się zgadzam.Dla takich jak ona i dla dresiarzy i innej patoli powinien w ogóle zostać wprowadzony zakaz rozmnażania się,
To już jest pieprzenie w czystej postaci, sugerujesz, że dobra materialne są ważniejsze od miłości obojga rodziców? W Polsce są tysiące (jak nie więcej) rodzin o niskim dochodzie, a mało kto jak to pięknie ujełaś prosi o zapomogę dla biednego Piotrusia, ba zjawisko patologii wcale nie pojawia się tam częściej niż w przeciętnych polskich rodzinkach gdzie rodzice zapierdalają całymi dniami dla swoich dzieci, a seba i karyna robią chujwieco.a zgodę otrzymywałoby się po dogłębnym zbadaniu zarówno sytuacji rodzinnej, materialnej (żeby później wszędzie nie było tych jebanych żebraków "Wspomóż biednego Piotrusia")
Z tego co widzę twoje znajomośći genetyki są adekwatne do mojej wiedzy z baletu. Po pierwsze nie każdy i nie każde pokolenie jest genetycznie obciążone takimi chorobami po drugie stosując profilaktyke można zapobiec wielu przypadłościom, nie mowiąc o tym, że geny to po prostu zwiększona podatność o x% na nowotwór.oraz zdrowotnej (kolejni - "Agusia ma raka wszystkiego, jej mamusia też miała, więc jest genetycznie obciążona, ale i tak wyprodukowała Agusię, dajta jej złotówkę, nawet to pomoże!") oraz po badaniach psychologicznych.
Tak są skonstruowane wszystkie zwierzęta rozmnażające się płciowo hejterko ludzkiego istnienia ;-).Ale no niestety tak człek skonstruowany, że z najprostszej czynności, jaką jest jebanie, można wyprodukować zarodek następnego.
Aha i jeżeli możesz się powstrzymać to proszę nie odpisuj na tego posta, a jak już musisz to nie oczekuj, że będę wdawał się z tobą (a w zasadzie to twoimi chorymi przekonaniami) w dyskusję.
A ta Sandra go nie trzymała. Wcale. Nie chodzi mi nawet o tego dzieciaka, chociaż to żenujące zachowanie, ale po prostu była szmatława w swoim postępowaniu, rozumowaniu i wypierdalaniu ludzi. :)
Co ta Sandra taka bezczelna w tym jakże pięknym środowisku.
Dla takich jak ona i dla dresiarzy i innej patoli powinien w ogóle zostać wprowadzony zakaz rozmnażania się,
Nie komentuje ale zdanie swoje mam :diabolic: 90% z nas powinna w tym ja rzecz jasna zostać wyskrobana :-P
Niemniej uważam, że każdemu wg. potrzeb i decyzja autonomiczna każdej kobiety - rzecz jasna nie może być ona wywołana pod żadną presją tym bardziej partnera. A jeśli koniecznie chce urodzić a stwierdzono uzależnienie to od razu takim dzieckiem powinny zając się instytucje do tego stworzone a nie naćpany organizm - odebranie dziecka i pozwolenie matce/ojcu na kontakty. Oddanie po spełnieniu i udokumentowaniu trzeźwości całkowitej...
Podrzucam linka do zajebistego bloga pisanego przez zawodowego kuratora sądowego w mojej opinii nieco już wypalonego i sfrustrowanego aczkolwiek dalej działającego w zawodzie :-) Widac tam idealnie jak tworzyła się i tworzy patologia - jak jest dziedziczona i jak się jej młodzi ludzie uczą. To takie pokolenie "bomisie" - w sensie bo mi się należy ... ;-)
Czyta się niektóre wpisy jak kryminał ale w pełni oddaje obraz obecnej patologii nie tylko takiej jaką znamy ale tez takiej o jakiej po prostu nie mieliśmy pojęcia, blog tyczy głównie alcusów ale o ćpaniu też się coś znajdzie :-) tak więc jesli ktoś zainteresowany to miłej lektury %-D
http://margineszycia.blogspot.com/
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
21 czerwca 2018CristianoTramaldo pisze: oglaszam, ze jezeli padne trupem poprzez przecpanie - na hajpie moze sie odbyc festiwal beki
I obstawiam, że nie będzie to ćpanie tylko alco, tak zdecydowanie alco :-D
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
Lorkowi pare godzin przed tym jak przecpal sie Ulka, odradzalem eksperymentow z tym specyfikiem.
Sandrze tez napisalem jak dlugo nie pociagnie. Statycznemu dalem 5 lat do stania sie ksiazkowym przykladem cpuna, smial sie.
Teraz po uplywie roku jest wjebany w benzo. Uwazaj chloptasiu w kogo rzucasz klatwami :old:
edit: ...ale co do jednego sie zgadzamy : to bedzie alkohol %-D
21 czerwca 2018Drevolt pisze: w sobote mialem probe samobojcza, wieszalem sie na linie ktora nie wiem jakim cudem pekla
lekko bylem oszolomiony, zostala mi potezn prega na szyi i stwierdzilem ze to moze znak ale nie od boga czy czegos tam innego
nikomu o tym nie powiedzialem bo nie chcialem zwrocic na siebie uwagi, to na szyi tez ukrywam jak sie da zeby nikt tego nie zauwazyl
Bigos, młodo. Szkoda. Kazdego szkoda. Kazdy był kims, zanim wpadł w złe nawyki/ znajomosci.
"Rutyna to rzecz zgubna "
23 czerwca 2018Retrowirus pisze:drevolt, z cała sympatia do Ciebie- to nie ten temat. Jest temat o myślach samobójczych. Nikt nie bedzie tu wzdychać nad twoim siniakiem na szyi. Pomyśl, że następnym razem nie bedziesz miec tyle szczescia bo je wykorzystałeś teraz. I umrzesz przez przypadek, wcale tego nie chcąc.21 czerwca 2018Drevolt pisze: w sobote mialem probe samobojcza, wieszalem sie na linie ktora nie wiem jakim cudem pekla
Bigos, młodo. Szkoda. Kazdego szkoda. Kazdy był kims, zanim wpadł w złe nawyki/ znajomosci.
wirus sprawdz pw bo cie kurde nie widzialem w dziale kodeinowym juz tysiac lat
21 czerwca 2018Drevolt pisze: w sobote mialem probe samobojcza, wieszalem sie na linie ktora nie wiem jakim cudem pekla
23 czerwca 2018pampuk pisze: Tak z czystej niezdrowej ciekawości co Cię do tak drastycznego kroku popchnęło? Nie musisz odpowiadać jeśli nie chcesz...
ale to wszystko przez moja psychoze i inne gowna, ta proba dala mi do myslenia i juz o tym nie mysle
ja bylem czlowiekiem ktory kryl sie w domu i cpal kodeine bo myslalem ze tak sie da przezyc zycie, nie da sie tak, trzeba o cos zawalczyc i sie przekonac ze jednak zawsze istnieje wyjscie z totalenej kurwicy
pomogl mi klonazepam, co prawda z oglaszamy24 ale trzymam sie dawek terapeutycznych, w ciagu tygodnia zalatwilem juz pare spraw ktorych nie moglem przez 4 lata
21 czerwca 2018pampuk pisze: Podrzucam linka do zajebistego bloga pisanego przez zawodowego kuratora sądowego w mojej opinii nieco już wypalonego i sfrustrowanego aczkolwiek dalej działającego w zawodzie :-) Widac tam idealnie jak tworzyła się i tworzy patologia - jak jest dziedziczona i jak się jej młodzi ludzie uczą. To takie pokolenie "bomisie" - w sensie bo mi się należy ... ;-)
Czyta się niektóre wpisy jak kryminał ale w pełni oddaje obraz obecnej patologii nie tylko takiej jaką znamy ale tez takiej o jakiej po prostu nie mieliśmy pojęcia, blog tyczy głównie alcusów ale o ćpaniu też się coś znajdzie :-) tak więc jesli ktoś zainteresowany to miłej lektury %-D
co jest z tym "mention" bo chyba nie dziala albo ja mozg sobie uszkodzilem
23 czerwca 2018london5 pisze: Ja też się raz na dołku wieszałem, klawisz przyszedł odwiązał mnie i pobił.
ja pierdole no ja czasami nie wiem gdzie ja zyje
[mention]pampuk[/mention] dzieki, poki co czuje sie dobrze ale jak sie pogorszy to pojde
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/442-2159.jpg)
Fabryka narkotyków zlikwidowana
Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/271-216683_g.jpg)
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów
Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.