Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 925 / 166 / 0
@AnnaS , ale bzdury :p a ja kilogram chudnę co tydzień bez jakiś dziwnych wynalazków ;) A 3 kg w 5 dni? Serio uważasz że to tkanka tłuszczowa czy duża ilość wody plus poszły treści jelitowe? :) Bardzo złe rady. Jesli dana osoba trenuje regularnie to sól jest wskazana i nie można jej ograniczać do minimum. Proces odchudzania jest banalny, ale jednocześnie skomplikowany. Jedyne co musisz utrzymać się w deficycie kalorycznym. Tyle i aż tyle :) To jest bardzo ciężki proces i żeby go sobie ułatwić to wprowadzamy trening, dbamy o regenerację i o zdrową dietę. Możesz na fast foodach chudnąć stołując się w mcdonaldzie, ale jednocześnie musisz mieć stalową wolę żeby utrzymać deficyt kaloryczny przy takim jedzeniu, dlatego wprowadzamy do diety produkty pełnowartościowe, dbamy o dużą ilość błonnika, 2 g białka na kilogram masy, 1-1.5 g tłuszczu na kilogram masy ciała i reszta to węglowodany. Oczywiście to sa wartości orientacyjne i jeśli codziennie będą się delikatnie zmieniać to nic się nie stanie, bo czasami warto naładować się tłuszczami i zwiększyć ich podaż względem węglowodanów. Sportu ile chcemy, ale tak 3-4 jakieś treningi i najlepiej siłowe, bo nic tak nie rusza tkanki tłuszczowej jak trening na siłowni. Po siłce można pobiegać czy tam orbiterek czy rowerek. W dni nietreningowe nie lezymy jak te prosiaki na łóżku tylko ruszamy dupsko i te 5 km spaceru musi być. Ja trenuje w systemie 6 treningów w tym 3 siłowe i 3 biegowe, a niedziela to czas na odpoczynek, ale jakiś spacer wjeżdża. No i to na tyle. Po co inwestować w jakieś śmieszne spalacze, jakieś nasiona konopii i inne badziewia, które i tak nie działają? :)
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 2972 / 1607 / 35
Co ty wiesz
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 925 / 166 / 0
@AnnaS , a no sporo wiem, bo przerobiłem temat spalaczy i sam jestem w trakcie odchudzania. Jedyny plus mojej otyłości jest taki że przy odchudzaniu non stop czytam na ten temat i przybyło trochę wiedzy :) No ale jeśli twierdzisz że nic nie wiem to podeślij badania potwierdzające że te nasiona palą tłuszcz :) :) :) No ale na naiwności jakoś muszą się ludzie dorabiać :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 880 / 363 / 6
@FAMAS1980 żeby tak zacytować klasyka
06 sierpnia 2022AnnaS pisze:
Co ty wiesz
6 dni z 7 możliwych w tygodniu to tyle nawet zawodowi sportowcy nie ćwiczą. Jesteś na najlepszej drodze do rabdomiolizy, zwłaszcza jeśli dobierasz do tego jakiekolwiek stimy.

A spalacze działają, zwłaszcza jeśli masz blade pojęcie o czymś takim jak BMR i wiesz, że redukcję robi się w kuchni, i mało tego, nie oczekujesz od nich magii.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 16 / 1 / 0
Hej jaki łatwo dostępny środek powoduje jadłowstręt? Nie mogę zapanować nad napadami objadania się mimo ze się wysypiam i jem odpowiednio. Plis pomóżcie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.