Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 174 / / 0
Pandaeb pisze:
Imho 20mg mdpv - jeszcze zależy jaką drogą to chcesz podać.
sniff
  • 1037 / 10 / 0
A to cofam moje słowa - w przypadku sniffu obstawiałbym jednak że mocniejsze będzie a-pvp.
Poza tym, nie polecam takich dawek - chyba że masz jakąś wysoką tolerkę.
  • 112 / 4 / 0
no dokladnie na test na oko 30mg dalem i bylo za duzo, 1h wjazdu pozniej 2 godziny przyjemnosci a nastepnie 7h zjazdu, nie polecam na poczatek, dla doswiadczonych jak najbardziej
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
30mg to o wiele za dużo - ja bym celował w 5-6 razy mniej na sam początek, tak zacząłem (absolutnie bez żadnej tolerki na ketony/spidy), a i tak było za dużo. Dla osób które nie miały wcześniej do czynienia z ketonami i/lub brały więcej niż kilka miesięcy wczesniej radziłbym a-pvp zaczynać od 3mg.
  • 3898 / 238 / 13
siostrze odważyłem o ile pamiętam 10-15mg na 1st time i jakoś wybitnie jej nie porobiło. Ogólnie ona kompletnie nie w temacie dragów i używek, więc to nie tolerka (i nie marny sort, bo był to kozak z buy-jwh) ;]. Do tego jest drobna no i to dziewczyna, więc myślę, żeby start robić od tych 20mg - nie ma co się srać z tym...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2334 / 9 / 0
Jak dla mnie spoko dawka rekreacyjna przy sniffie to 40-50mg. Działanie jest wtedy konkretne, ale nie polecam komuś kto nie wie czego się spodziewać. Przy mniejszych ilościach ta substancja mnie tylko wkurwiała. Czuć było działanie i to dość mocno, ale w tle było jakieś takie nieprzyjemne uczucie, które nie pozwalało się cieszyć z fazy.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 596 / 1 / 0
dawkowanie jest bardzo małe, na początek bierze się tylko 0.5 mg i nie więcej bo będzie zjazd !! dopiero po wzięciu tej dawki można dorzucać tak co 30 min . Powiem tak, na początku fajny ale śmigałem na tym od godz około 20.50 do 23.00 następnego dnia, pod sam koniec brania alfa-PVP wrzuciłem od razu 6APB dokładnie tak 125 mg po czym za około 2 godziny inicjatywę on przejął maksymalnie :D
W tym momęcie pisze to na zwale po tych dwóch substancjach i nikomu nie polecam bo sam po sobie czuje ze to strasznie niszczy, jak przedawkowałem jakies 5 razy w ciągu jednej nocy to pod koniec brania ręce strasznie sine sa i palce i rąk wykręca co chwile jak by dostawały skurczu, serce do tej pory bije mi na najwyższych obrotach a spałem całą noc w tym maratonie, nie umiem się w taki sposób teraz wysławiać że albo w trakcie rozmowy gubię wątek albo nie umiem wydusić z siebie słów, które mam już przygotowane do powiedzenia (te skutki uboczne rozmawiania przychodzą nie od razu a po takim właśnie maratonie jak zrobiłem i to wygląda identycznie jak po DXM tylko że około 3 razy silniej xd
  • 1095 / 34 / 0
Przy dłuższym stosowaniu na pierwszy plan wysuwają sie psychozy: czyli wszyscy mnie sledzą, podglądają, nie da sie swobodnie funkcjonować przez to.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 174 / / 0
nie wolno przesadzac z iloscia , bo lapy dygocza i wystepuje jakanie ,duzy krysztal mega euforyczny idealnie pasuje do wieczornego spotkania towarzyskiego
  • 596 / 1 / 0
Miałem te skutki że jąkałem się i dziś pierwszy dzień po tym maratonie i też się jąkałem ale o wiele rzadziej i pytanie jest takie czy mi to minie na następny dzień ? a co do psychoz to na szczęście żadnych nie miałem
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.