Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 22 / / 0
Jak szukasz silnej euforii to celuj w dawke 200, z dodatkiem stymulanta ok 100. Szykuj sie na 8 godzin jazdy...
Uwaga! Użytkownik kaszanka z miodem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 3 / 0
8 godzin to chyba przy bombce? A sniff? Ponieważ preferuję właśnie donosowo.

@surveilled: Ok. Czytałem już wcześniej i większość osób jest za podaniem oral. Choć Sniff też działa - lecz słabiej. Z ewentualnymi pytaniami przeniosę się do wątku o 6-APB.
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012 przez Laveyan, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6172 / 434 / 12
Z takimi pytaniami zapraszam już do wątku 6-APB "Benzo Fury". Co do sniffa - polecam odszukiwać sobie takie informacje.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 72 / 1 / 0
Ja natomiast przez 1,5 h przy bodyloadzie doswiadczylem skrajnej tachykardii przy 6-APB.Na zjezdzie bylo to samo.Wiec radze uwazac bo mozna sie przestraszyc.Zycze Ci bys tych atrakcji nie mial niemniej mozesz zaopatrzec sie bdz i beta-blokery.Zawsze komfort psychiczny jakby cos szlo nie tak.
Uwaga! Użytkownik 3F nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
NIE BETA-BLOKERY! bo sobie krzywdę zrobi. jak już to alfa-blokery.
  • 122 / 3 / 0
Żyję! Dzięki za info, bo nie wiedziałem czym mam się "ratować" w razie by co. Na szczęście nie było takiej potrzeby.

Z moich spostrzeżeń:
6-ABP: - 200g Oral - wypaliło mi chyba całą serotoninę... Jeszcze się podnoszę. Świetne, MEGA EUFORYCZNE. Ciężko ogarnąć - opisać. Rzeczywiście, zupełnie inny rodzaj euforii niż ketonowa, jednak chyba wolę tą B-K. Może to przez moje dawne uzależnienie i nostalgie. Faza trwa zbyt długo moim zdaniem. Pierwsze 2-3 godziny minęły szybko, jednak kolejne strasznie się dłużyły. Brakuje mi jednak substancji, którą mógłbym zażywać sniffem. Poprawiać, tym samym rozciągając czy modulując przyjemność, podbijając itp. 6-ABP w formie SNIFF i o krótszym działaniu - to by była bajka. Nie lubię "jeść" RC. Noc białych kresek, muzyki, śmiechu i zabawy wśród przyjaciół - oj tak! U mnie do głosu dochodzi chyba również aspekt psychologiczny. Substancje, które mogę "sniffnąć", choćby działały gorzej - i tak preferuję.

ETH-Cat: (Czyli aktualnie przez wszystkich rozpowiadany mefedron modyfikowany lub zamiennik mefedronu) - Wziąłem 0,5g na próbę, 3 dni przed testami 6APB. Dwie małe kreski (coś ok. 100 - 150mg na oko - zamówiona waga przyszła dzień po testach) - Miażdży, kreskę poprawiłem po 1,5h. Lecz miazga skrajnie negatywna. Zupełnie nie odpowiada mi ta speedowa faza. Ręce latają, człowiek się trzęsie. Gdzie euforia? Może to dziwnie zabrzmi, lecz dla mnie mefedron był subtelny. Mocny, lecz pozytywnie mocny. Adekwatny do późniejszego złego samopoczucia. ETH-Cat to jakieś uderzenie fizycznej psychodeli. Ech. 3,4 DMMC nie próbuję, bo pewnie zbliżone do ETH-Cata.

Ciągle więc czekam na zamiennik 4-MMC lub 4-MEC... Coś na sniff. 6-ABP byłoby moim numero uno, gdyby nie tak długi epizod z B-K.

Wybaczcie za laickie pytanie, lecz jestem bardzo ciekaw. (Nie jestem chemikiem, tylko informatykiem) W 4MEC zmieniono grupę metylową na trifluoroetylową. Czy nie da się zamienić grupy metylowej na coś jeszcze (poza trifluoroetylową ), by znowu oszukać prawo, a efekt był podobny lub nawet lepszy niż 4MEC? Ciągle utrzymuję swoje stanowiska, iż 4MEC to po prostu o połowę (plus minus) słabszy Mefedron.

*Opinia po moim długotrwałym zażywaniu 4MMC, a potem 4MEC.

Pzdr

scalono - surveilled
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 5 / 0
@laveyan

spróbuj 250-300 etylonu, niestety dla Ciebie oralnie, ale za to poczujesz tą ketonową euforię, subatelny lecz miażdżący pluszowy wjazd i dalej zostaje dłuższy nieco spidzik. Celuj w dawkę 250 plus gdy poczujesz że peak zaczyna słabnąć drugie 250 :)
głupio wyszło...
  • 122 / 3 / 0
toshiro mifune pisze:
@laveyan

spróbuj 250-300 etylonu, niestety dla Ciebie oralnie, ale za to poczujesz tą ketonową euforię, subatelny lecz miażdżący pluszowy wjazd i dalej zostaje dłuższy nieco spidzik. Celuj w dawkę 250 plus gdy poczujesz że peak zaczyna słabnąć drugie 250 :)
Dzięki :) Spróbuję, jednak ciągle szukam czegoś na sniff. Choćby faza miała być ułamkiem tej mefowej. Wciąganie kresek silnie w mej łepetynie siedzi :nuts:

Próbowałem kiedyś kilkukrotnie metylonu. Gdy akurat całe osiedle wyćpało mef w znajomym sklepie. Sniff - prawie nic. Jednak bombki rzeczywiście obiecująco. (Lub gdy sniffem połknąłem większość towaru, bo miałem idealnie czysty nos heh)

Etylon do Metylonu ma się jak 4MEC do 4MMC jak mniemam?
  • 2362 / 28 / 0
W 4MEC zmieniono grupę metylową na trifluoroetylową.
Przecież tam nie ma ani jednego atomu fluoru
BS
  • 2814 / 14 / 0
To mowa o starym mefedronie modyfikowanym, gdzie sprzedawca skłamał na temat tej zmiany. W rzeczywistości sprzedawanym produktem był 4-MEC.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.