Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
ja brałem na pamieć niby ale raz zajebałem ze 100mg plus jedna concerne albo dwie i prege chyba nie pamietam ile to miałem prawie pizde życia oprócz kety 2cb i kwasa albo fencyjklidyny ale powiem tak mocno wgniata ledwo mówiłem cokolwiek i rozmawiałem z kolega mamy o obrazach bo mnie i napisałem do koleżanki żeby wbiła bo mam mega pizde i nie wiem co sie dzieje że nie może mnie tak matka zobaczyć w kuchni jak ide po wode że ona bedzie musiała iść plus trzyma długo jak japierdole serio

przeniesiono do wątku ogólonego - deteronizato
  • 1782 / 540 / 2
@GustawoMegafon dlatego jesteś idealnym przykladem jak zawsze pisze: nie przekraczac 20mg na dobe, to nie sa przelewki. no chyba ze ktos lubi kilkudniowa faze (ponoc srednio przyjemna)
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.