Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
ja brałem na pamieć niby ale raz zajebałem ze 100mg plus jedna concerne albo dwie i prege chyba nie pamietam ile to miałem prawie pizde życia oprócz kety 2cb i kwasa albo fencyjklidyny ale powiem tak mocno wgniata ledwo mówiłem cokolwiek i rozmawiałem z kolega mamy o obrazach bo mnie i napisałem do koleżanki żeby wbiła bo mam mega pizde i nie wiem co sie dzieje że nie może mnie tak matka zobaczyć w kuchni jak ide po wode że ona bedzie musiała iść plus trzyma długo jak japierdole serio

przeniesiono do wątku ogólonego - deteronizato
  • 1782 / 540 / 2
@GustawoMegafon dlatego jesteś idealnym przykladem jak zawsze pisze: nie przekraczac 20mg na dobe, to nie sa przelewki. no chyba ze ktos lubi kilkudniowa faze (ponoc srednio przyjemna)
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.