Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
siema
chce coś w poniedziałek zamówć cos . Co polecicie na rozdziewiczenie mojej osoby w tym temacie ? AM-1220 czy AM-2201 lub JWH-307
i jeszcze taka sprawa mianowicie czy damiana jest jedynym dopuszczanym pdkładem , czy jak ?
druidalkopunk
  • 6168 / 434 / 12
AM-2201 to siekiera, ale mi szybko się znudziła. Uważam, że ten kannabinoid jest dobry w małych ilościach - gram to stanowczo za dużo. Jak szukasz wejścia z pompą, to tutaj.

AM-1220 to mało popularny w naszym kraju kanna, wg. zagranicznych raportów jest podobny do AM-2201, acz słabszy.

JWH-307 także jest słabo opisany, ale z tego co słyszałem jest spokojniejszy od wyżej wymienionych i działa dłużej.

Oprócz damiany jest jeszcze podbiał lekarski. Polecam także miętę pieprzową, wiele ludzi ceni ją za przyjemny posmak.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 35 / / 0
Ja za podkład przeważnie używam tytoniu. W zasadzie możesz użyć czegokolwiek, kwestia tylko tego jak to później będzie smakować ;)

Pozdrawiam
  • 31 / 1 / 0
Czy ktos orientuje sie jaka jest optymalna temperatura do waporyzowania postaci proszkowej? mam gazowe vapo ale rozpedza sie tylko do 190 stopni - czy to wystarczy?

niestety precyzyjnej wagi brak - wiec jesli mialoby z tego wyjsc przysłowiowe goowno, to zakup ważki na razie odpuszczę..

podziękował!
Ostatnio zmieniony 22 września 2011 przez RotOrNot, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 984 / 5 / 0
Jak w temacie, mam powiedzmy garść polnej "trawki" dajmy na to 10-20 gram suszu.

ile i które jwh polecacie ?

nie chciał bym tego jarać nonstop aż mnie stawy rozbolą, chodzi o podrasowanie słabej naturki :) co by na dłużej starczyła. Weźcie pod uwagę że "podkład" nie jest jałowy :)
głupio wyszło...
  • 142 / 3 / 0
0,25 - 0,5g AM-2201
toshiro mifune pisze:
Weźcie pod uwagę że "podkład" nie jest jałowy
Weź pod uwagę, że kannabinoidy nie synergizują ze sobą.
żartowałem.
  • 2428 / 90 / 0
Są jakieś inne ciekawe kanny dostępne poza tymi w Polsce które są godne zainteresowania ?
Bo te nowości coś słabe opinie mają :(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1456 / 19 / 0
JWH-307 ;-) Jak dla mnie najlepszy jaki testowałem z JWH-ów a trochę ich było. AM-ów nie znam, więc nie mam porównania.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
Ta, JWH-307 jest jedna z najmiliszych rzeczy, która mnie ostatnio spotkała. Na początku przy dużej dawce (500 mg/8-9 g podbiału, a wypalone na raz 0,3-0,5 g mieszanki) nawet działał na mnie w kierunku dysocjacyjnym (chociażby dobrze znane wtapianie się w przedmioty), chociaż nie spodziewałem się po jakimś kana. O niebo lepsze niż AM-2201. IMO warto spróbować. Trzeba jednak pamiętać, że dobre wyniki się osiąga przy 1:20, więc mało ekonomiczne to. Czas trwania bardzo fajny (tak na początku do 2 godzin), występował u mnie spory efekt stone.
sqrt(666)
  • 1095 / 34 / 0
Mam zamiar kupić kupić jakieś jwh, z tego co czytam najlepsze to 122, 210 i 307 (chociaz na zagranicznych forach wszyscy zachwalają 018.) Raczej nie zamierzam robić maczanki, tylko waporyzować czyściocha.

Które jwh nadaje sie najlepiej pooglądać film i daje największe rozluźnienie-euforię? (tak jak zawsze po mj lubiałem się wkręcić).
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.