Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 200 / / 0
Jakby nie patrzeć ^^
  • 1026 / 31 / 0
jak to jest u Was, powój obniża sprawność intelektualną "dzień/kilka dni po" ? bo mam trochę nasionek i nie wiem, czy zjeść... niby jest okazja, ale sesja wciąż trwa ;)
Switched my sulph to AJAX.
  • 2129 / 30 / 0
Powój nie obniża sprawności intelektualnej, przynajmniej w moim przypadku. LSA pobudza do rozkmin, rozwiązywania problemów. Na drugi dzień jest lekkie odklejenie od rzeczywistości, ale nie zauważyłem problemów z myśleniem, wyciąganiem wniosków, można powiedzieć, ze wprost przeciwnie. Mimo wszystko poczekałbym z tripowaniem do końca sesji.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 1026 / 31 / 0
OK, dzięki za szybką odpowiedź, dostosuję się do rady. Co się odwlecze to nie uciecze, jak mawiają ;)
Switched my sulph to AJAX.
  • 504 / 2 / 0
mdłości mdłości mdłości mdłości mdłości ....
a jakby tak zapakować zmielony stuff do żelowych kapsułek (ok. 3+) ? może to jest właśnie ten patent na obejście się z mdłościami ? w końcu to co jest w jelicie cienkim, raczej nie wróci się do żołądka, aby zwymiotować ..
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 200 / / 0
To kapsułki nie rozpuszczją się w kwasach żołądkowych ? :D Moim zdaniem na to samo wyjdzie.
  • 2129 / 30 / 0
@antraxkelso : Już to pisałem na poprzedniej stronie- dobrze do powoju zjeść parę jabłek i wziąć tabletkę " manti "- w moim przypadku zaprocentowało to zerowymi problemami żołądkowymi.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Co to za trip po aya bez żygania, co to za trip grzybowy bez mdłości, co to za trip na lsa bez objawów wstępnych :) Oczyszczanie panowie, oczyszczanie
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 504 / 2 / 0
w sumie racja. zauważyłem, że po dexie, gdy wszystko się załadowało i dezorientacja wraz z euforia na przemian dawały po berecie, dobrze było sobie żygnąć. tripy zawsze były nieco lepsze, jakieś inne. Pozytywnie oczywiście
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cokolwiek »
przedwczoraj zorganizowalem sobie druga przygode z powojem. zjadlem o dwa nasiona wiecej (8), w sposob identyczny jak poprzednio ("pokruszylem nozem (niezbyt dokladnie, strasznie byly twarde a mnie brak cierpliwosci i lepszych narzedzi), wsypalem do szklanki i zalalem sokiem; biorac niewielkie lyki gryzlem wieksze czesci przed polknieciem"). tak jak przy pierwszym eksperymencie nie odczulem zadnych nudnosci, ale tym razem dluzej niz ostatnio czekalem na pierwsze oznaki dzialania i na calkowite rozkrecenie (po godzinie pierwsze objawy).

trip cudowny, najbardziej interesujacy jaki w zyciu przezylem. nie wychodzac z wanny przez 3h a przez nastepne 3h lezac w lozku bylem swiadkiem i uczestnikiem tylu wydarzen, obserwatorem tylu swiatow i autorem (albo raczej wspolautorem - klaniam sie powojowi) tylu mysli tak oczywiscie zrozumialych i odczuwanych z taka intensywnoscia!

piekna podroz, tym wieksze wiec moje rozgoryczenie ze nie bylem w stanie jej calej zapamietac: duza czesc obrazow i mysli uleciala gdzies w miejsce mojej swiadomosci niedostepne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol

USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.