Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 3362 / 352 / 0
Modafinil rzadko, prawie kazdy psychiatra przepisuje odrazu ssri, prawie dla kazdego. rodzinny moze co najwyzej zolpidem na sen ci przepisac. ;)
  • 117 / 1 / 0
a jak to metylofenidatu ma się 3,4-CTMP? można to w jakiś sposób porównać w działaniu? Jak to się sprawdza pod względem nauki i efektów ubocznych?
Uwaga! Użytkownik Pizarro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 2 / 0
Na metylo rośnie tolerka,trza robic przerwy czy mozna napierdalac te same dawki i bedą klepac tak samo do konca zywota.Jaka wersja lepsza SR czy standardowa,ponąc metylo nie dorasta do pięt selegilina,bupropiony, i i inne cuda na kiju.
Agonisci dopaminy tez sie chyba chowają.Jeszcze przydałoby mi sie cos ala metylofenidat tylko zeby trzepalo na serotonine chyba tylko paroksetyna zostaje ehhhhhhh
Uwaga! Użytkownik kalikali nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 352 / 0
Tolerancja rosnie wolno.
SR to kapsulki/tabletki ze zwolnionym uwalnianiem substancji czynnej, inaczej mowiac nie bedzie kopa na poczatku a dzialanie bedzie przedluzone na wiele godzin niz na 3 godziny a potem nic.
Moim zdaniem amfetaminy sa o wiele bardziej lepsze niz fenidaty jesli chodzi o produktywnosc.
  • 156 / 2 / 0
Czyli co polecasz lepszego od metylofenidatu,jakie dawki,mam fobie spoleczną nerwice depresje o przedlurzonym uwalnianu,jak sie oreinrujesz jakies kosztuje potrzebujue mocnego kopa wiec duze dawki mile widzxiane :-)
Uwaga! Użytkownik kalikali nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 352 / 0
Zacznij od diety, jedz duzo warzyw i owocow, nie zapominaj o bialkach, jedz duzo miesa. Co ja ci tu moge poradzic,sam sobie poczytaj co ci moze pomoc.
Na te nerwice, depresje to radzilbym ci zimne prysznice, albo prysznic Bonda. Najpierw kapiesz sie w cieplej wodzie a na sam koniec odpalasz jak najzimniejsza wode, stoisz jak najdluzej i gotowe. Powinienes sie o wiele lepiej poczuc. Nie zaczynaj od substancji psychoaktywnych gdy masz problem sam z soba, to niczego nie rozwiaze. Sprobuj autoterapii i skup sie na sobie a nie na substancjach psychoaktywnych.
  • 156 / 2 / 0
Sprawa wygląda tak.Przed leczeniem,w trakcie leczenia dużo ćpałem.Teraz postanowiłem totalna absta bo chce w koncu ten poryty beret wyleczyc a moze chociaz zaleczyc i normalnie funkcjonowac.Problem polega na tym ze raczej Serta w dawce 200 i ketrel 100 dadzą mi jedynie stabilny nastrój i zmniejszone lęki-OBY.
Chce coś brac do tego zestawu co by nie zaburzalo dzialania a ja raz na jakis czas poczul sie zajebiscie nie chodzi mi o zajebiscie na lekach tylko taka euforia.
Jak juz pisalem THC na SSRI dziala na mnie strasznie schizująco i dołująco ale fakt upierdala solidnie,wiec odpada.Chciałbym dodać ten metylofenidat,psychol nie ma nic przeciwko,cenowo wychodzi mniej wiecej co te smieszne guwienko bupropion aka welbutrtin.Tylko teraz opcja Jaka dawka tego metylo jaki w miare najtanszy preparat i o jakim uwalnianu.Obeznani w temacie pewnie wiedzą.
Jeszcze mam pare pytan:po jakim czasie działa ten metylo,jakie jest działąnie czuć tą amfetaminową euforie i stymulacje,no i w koncu to lek a nie narkotyk czyli SSRI nie spierdoli,aha jak sprawa wyglada z tolerancją,jakies przerwy?
  • 3 / / 0
metylofenidat jest używany w leczeniu hipotensji wiec ktoś kto ma problem z ciśnieniem może teoretycznie się starac o concerte
  • 3362 / 352 / 0
MPH dziala doraznie, w ciagu kilkanastu minut powinienes odczuwac dzialanie. Wejscie jest wyczuwalne, ale dzialanie zalezy od wersji: jesli bedziesz mial normalna wersje, czyli ze zwyklym uwalnianiem to czuc jakotaka 'euforie', ale jest to bardziej koncentracja i chec na robienie czegos niz euforia. Stymulacja bardziej na umyslowa niz fizyczna, choc nigdy nie testowalem MPH w sporcie. MPH tez jest narkotykiem, tylko ze uzywanym w lecznictwie. Tolerancja rosnie wolno, mozesz napierdalac codziennie przez lata a tolerancje odczujesz minimalna.
Postaraj sie o zdrowy tryb zycia, zadna substancja psychoaktywna nie zalata ci dziur spowodowanych przez cpanie, a co najwyzej moze je poglebic. Zajrzyj do watku 'Doping mozgu' w dziale Zdrowie.
  • 156 / 2 / 0
FajnieJest dzieki za rady,a co myslicie o baclofenie 2 razy na tydzien w koncu to gaba b,moze spierdolic leczenie w koncu euforia po nim jest?
Czyli raczej metylo nawet o szybkim uwalniniu odpada,nie bede wydawal kasy na namiastke eufori.Leczy sie nim nie tylko narkolepsje,ADHD,ale i fobie społeczną tak mi lekarz mówił.Co sądzicie o baclofenie?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.