4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 131 / 2 / 0
ja wczoraj kupiłem 2x acatar acti tabs. i opisze jak robiłem bo coś chybanie zachilało na poczatku rozjebałem tabsy w proch potem do kieliszka (ROBIŁEM Z CAŁEJ PAKI) zalewam 7ml wody kranowy zimnej. mieszam z 5min robi sie biała mieszanka. biore strzykawe 20ml daje podarte drobno chusteczki na około 1,5-2ml wysokosci i filtruje. wylatuje przeźroczysta "woda" dodaje 2ml octu. kolejny kieliszek 4 tabsy nagmanianu potasu w mak rozjebane zalane 4ml wody. mieszam kilka minut. łacze oba roztwory ze sobą, mieszam. daje do zamrazarki lezały około godziny. zamazło... (brazowe gówno) jak sie rozmroziło itd po około godziine to powychodziły te włoski drobinki chuj to wie opadła wiekszosc na dół troche było na górze... zacyznam filtracje znowu filtr nowy na 2ml i filtruje i wychodzi krystalicznie czyste... z racji tego ze spac sie chciało zostawilem to i zarzuciłem po 12 h. jebało troche octem i chuj wie czyms innym nie wiem. zarzuciłem doustnie po około 12h gorzkie w chuj... mineło na te chwile równe 30min. i nic nie czuje? co zjebałem? została druga paka mogła by klepnąć troche... takze jak ktoś moze mi powiedzieć co było nie tak, czy moze za długo trzymałem w tej zamrazarce i problem z zamarznieciem, albo te 12h od zrobienia do zarzucenia coś zjebało? no nie wiem pomóżcie coś. pozdro
  • 655 / 3 / 0
itq5 pisze:
. zarzuciłem doustnie po około 12h gorzkie w chuj
Tutaj
itq5 pisze:
mineło na te chwile równe 30min i nic nie czuje?
Wyluzuj chłopie. Mnie na pusty żołądek wchodzić ZACZYNA dopiero po 45 min.
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 131 / 2 / 0
dobra mineły 2h i dalej lipa... moze troche wiecej gadałem ale nic ciekawego;/ robic tak samo tylko zarzucac szybciej niz te 12h heh czy moze jakimś innym przepisem walić? zaznaczam ze podaje doustnie i chce klepki jakiejś.
  • 1521 / 73 / 0
To wal od razu, nie po 12h.
tekst powyżej =/= prawda
  • 655 / 3 / 0
itq5 pisze:
dobra mineły 2h i dalej lipa... moze troche wiecej gadałem ale nic ciekawego;/
A nie masz tolerki na nic z tego działu? Brzmi twój opis fazy na granicy placebo. Żadnej euforii, lekkiego pobudzenia, nic?
itq5 pisze:
czy moze jakimś innym przepisem walić?
Dla mnie przepis jest ok. Ja sam robię podobnie-->przepis. Ale sam sobie możesz też wybrać z niezliczonej ilości przepisów tutaj h[url]ttp://talk.hyperreal.info/wasze-przepisy-najlepszy-metkat-t20620.html[/url] --> 579 postów to i przepisów musi być odpowiednio ;-)
itq5 pisze:
robic tak samo tylko zarzucac szybciej niz te 12h heh
No ja zarzucam zaraz po otrzymaniu finalnego produktu. Czasem aż mnie wkurwia to czekanie :-/ ale może w tym urok kota :-)
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 131 / 2 / 0
tolerki raczej nie mam... fety nie brałem dobre pol roku, kody takze... tylko trawa i alko. duzo alko...
  • 410 / 8 / 0
@itq5 za długo czekałeś z wypiciem, patrz na stary post gargamela niżej
Gargamel pisze:
Metkat po dosc niedlugim czasie zamienia sie w efedryne. Cala noc wystarczyla do tego. Czyli przyjales sama efedryne, zero metkatu.
  • 1521 / 73 / 0
poprawka: metkat rozpada się do racematu efedryny i pseudoefedryny.
tekst powyżej =/= prawda
  • 6165 / 434 / 12
poprawka: l-metkatynon rozkłada się do mieszaniny l-efedryny i d-pseudoefedryny
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 131 / 2 / 0
kurwa no zrobiłem wszystko od nowa tak samo, z tym że łyknąlem odrazu.... i pizda zero klepki;/ ja nie wiem co jest nie tak czy o co tu chodzi...
ODPOWIEDZ
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.