Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 57 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: drt »
Jak wyglada sytuacja z polaczeniem tego z amf ?
Dostalem to na rzucenie palenia, a niedlugo szykuje sie sytuacja w ktorej raczej od amf bedzie ciezko sie wymigac ;]
Teraz nie wiem czy walnac jak zwykle, polowe mniej czy najlepiej w ogole. Na wikipedii wspominaja o cisnieniu i tachykardii, wiec moze podwojna dawka bisoprololu zalatwi sprawe.
Zdarzylo sie to komus kiedys polaczyc ?
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Mi ale jak ledwo dzialalo - nie bylo zbytniej roznicy.
  • 454 / 26 / 0
Bupropion nasila lęki,jest głównie inhibitorem zwrotnego wychwytu noradrenaliny w mniejszym stopniu dopaminy (relacja 80%N-20/%D) słabiej wychwytuje dopamine niz sertralina w dawce 150 mg... zaburza sen i jedynie sprawdzac sie moze jako substytut nikotyny podczas jej odstawiania,jako antydepresant dla mnie osobiscie to lek-porażka...
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Nie jest wcale porazka, bo porazka to sa te zamulajace ssri, po ktorych egzystowac jest ciezko, nawet wstac do kibla jest ciezko... No ale wierze ze sa lepsze srodki od bupro...

BTW - mam nadzieje ze tych innych lekow na dopamine seleg i agonitsow nie da sie sie cpac przez nos jak bupro? :scared:
  • 454 / 26 / 0
Jak biore Ropinirole to zapach powietrza ma dla mnie taki inny zapach...nie jest to napewno halucynacja gdyz wielu tego stanu doswiadczało.. coś jak delikatny zapach dymu z palącego się siana, bardzo przyjemny,orzeźwiający...
  • 57 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: drt »
Powtarzam i rozszerzam zarazem pytanie,

Co mozna laczyc z wellkiem w celach rekreacyjnych, a czego unikac ?

Dodam ze mam predyspozycje do zlapania raz na jakis czas krzywej fazy polaczonej z delikatnym stanem lekowym. Slyszalem ze dopiero po kilku tygodniach stosowania bupro wchodzi dzialanie anksjolityczne, a na poczatku nasila leki.
Wiec od razu zakladam sobie 3 tygodniowa przerwe od mj i jakichkolwiek psychodelikow.
No... chyba ze skoluje sobie jakies benzo ;P A pewnie i tak bede musial to zrobic, tyle ze tym razem raczej celuje w cos lajtowego, typu oxazepam ew. bromek 3'ka doraznie
  • 1241 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
zrytyłeb pisze:
... to zapach powietrza ma dla mnie taki inny zapach...nie jest to napewno halucynacja gdyz wielu tego stanu doswiadczało.. coś jak delikatny zapach dymu z palącego się siana, bardzo przyjemny,orzeźwiający...
jak mialem w zyciu taki okres ze przez 3 lata nie jaralem niczego to zapach powietrza bywal tak nieprzyjemny ze dostawalem swira ;) fajek nie zaczalem palic ale mj wybawila mnie z problemu znowu jest normalnie a miasto juz nie wali jak chemiczny sciek (nie mowiac ze do plukania prania kupowalem najdrozsze plyny dla niemowlat super duper niealergiczne a i tak walilo mi pranie ze zygac mi sie chcialo) (wspolczuje psiaka) ;)
Ostatnio zmieniony 29 marca 2010 przez ooo, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
Ja laczylem bupropion z MDMA, LSD, 4-HO-MET i z grzybami i za kazdym razem bylo spoko
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 6 / 0
ooo

Ja też lubię sobie czasem zapalić, tak samo jak lubię zapalić częściej, a nieraz nawet jak mogę sobie pozwolić to lubię palić w tygodniowych ciągach, ale czy to o czym piszesz to nie jest uzależnienie? :-D
Uwaga! Użytkownik Green Hulk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 1 / 0
A czy próbował ktoś brać do tego jeszcze Effectin/wenflaksynę?

Tak jak by połączyć 150 mg Bupropionu i 75 mg Wenflaksyny?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.