Hanka pisze: no dobra przyznawać się kto palił z ziemniaka![]()
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
http://img21.imageshack.us/my.php?image ... lpimq7.jpg
http://img21.imageshack.us/my.php?image ... lpicq8.jpg
Wnętrze troche już się poosadzało jaram z niej czasem trawę natomiast bardzo czesto jaram z niej haszysz jest specjalnie do niego skonstruowana służy mi już prawię rok.
Rurka aluminiowa ( antena z radia ) bardzo dobry i sprawdzony sprzęt bez przypałowy na mieście poza tym sie nie tłucze.
http://img21.imageshack.us/my.php?image ... lpiji1.jpg
z drzwi oraz z biletów mpk (kakowskie chujowe w smaku) sporo z wyciagów bankomatowych kręciłem jointów gdy nie było nic pod ręką.
inna sprawa, że nie pamiętam, kiedy ostatnio mi się przytrafiło nie mieć z czego zapalić
Szkło najlepiej wiercić wiertłem do szkła, w budowlanych jest za 9-15 złotych, zależnie od rozmiaru. Tylko trzeba to w czasie wiercenia polewać co jakiś czas tak jak mówił Pan Jah terpentyną bądź gliceryną. Ja polewałem acetonem ale w pewnym momencie pękło szkło. Z tym, że to raczej była wina szkła. Wierciłem w takim barwionym, składającym się wyraźnie z 3 warstw i jak wiertło doszło do styku środkowej z wewnętrzną to zachrobotało nieprzyjemnie i nagle kawał szkła się odłamał i poleciał w powietrze, było groźnie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
2. Jalbko (kiedys uzywalem, lezypol zgnile pod lozkem)
3. Butelka robiaca za bongo xD
4. Butelka sluzaca za wiadro
ogolnie zawsze jest z czego palic.. tu sie cos znajdzie, tam sie cos znajdzie, pobawi sie w mc gayvera i sprzecik 1 klasa haha xD
Pytanie do majsterkowiczów: jak zaślepić otwór w szkle? Średnica to, coś koło 10mm.
Oczywiście ma to wytrzymać wysokie temperatury, jednak nie będzie ten element bezpośrednio pod działaniem płomieni. Musi to być dobrze szczelne. Temperatura to będzie gdzieś tak koło 100 celcujszy - gotująca się woda.
Sory za ofa.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.