Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Charnas »
O tej porze w moim mieście fifki już nie dostanę więc musiałem zrobić takie coś:
[ external image ]
%-D
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
no dobra przyznawać się kto palił z ziemniaka %-D
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
Hanka pisze:
no dobra przyznawać się kto palił z ziemniaka %-D
z drzwi oraz z biletów mpk (kakowskie chujowe w smaku) sporo z wyciagów bankomatowych kręciłem jointów gdy nie było nic pod ręką.
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
Puszka :

http://img21.imageshack.us/my.php?image ... lpimq7.jpg
http://img21.imageshack.us/my.php?image ... lpicq8.jpg

Wnętrze troche już się poosadzało jaram z niej czasem trawę natomiast bardzo czesto jaram z niej haszysz jest specjalnie do niego skonstruowana służy mi już prawię rok.

Rurka aluminiowa ( antena z radia ) bardzo dobry i sprawdzony sprzęt bez przypałowy na mieście poza tym sie nie tłucze.

http://img21.imageshack.us/my.php?image ... lpiji1.jpg
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2009 przez Owoc, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 37 / / 0
z drzwi oraz z biletów mpk (kakowskie chujowe w smaku) sporo z wyciagów bankomatowych kręciłem jointów gdy nie było nic pod ręką.
Kurwa nie moge poprostu jak slysze o kreceniu z paragonow, biletow itp. ja pierdole jak tak mozna przeciez to profanacja stafu. ZAWSZE ale to ZAWSZE znajdzie sie cos pod reka byle tylko nie palic z takich wynalazkow.
Wszystko co napisalem to klamstwo. Lubie zmyslac a te forum to najlepsze do tego miejsce.
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neko »
nie zawsze. miotasz się bez sensu :)

inna sprawa, że nie pamiętam, kiedy ostatnio mi się przytrafiło nie mieć z czego zapalić
celebration of mind as play
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Jak się nie ma z czego to się nie pali.

Szkło najlepiej wiercić wiertłem do szkła, w budowlanych jest za 9-15 złotych, zależnie od rozmiaru. Tylko trzeba to w czasie wiercenia polewać co jakiś czas tak jak mówił Pan Jah terpentyną bądź gliceryną. Ja polewałem acetonem ale w pewnym momencie pękło szkło. Z tym, że to raczej była wina szkła. Wierciłem w takim barwionym, składającym się wyraźnie z 3 warstw i jak wiertło doszło do styku środkowej z wewnętrzną to zachrobotało nieprzyjemnie i nagle kawał szkła się odłamał i poleciał w powietrze, było groźnie.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 141 / 2 / 0
1. Bibulki dlugie i ekstra cienki
2. Jalbko (kiedys uzywalem, lezypol zgnile pod lozkem)
3. Butelka robiaca za bongo xD
4. Butelka sluzaca za wiadro

ogolnie zawsze jest z czego palic.. tu sie cos znajdzie, tam sie cos znajdzie, pobawi sie w mc gayvera i sprzecik 1 klasa haha xD
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Był temat szkła.
Pytanie do majsterkowiczów: jak zaślepić otwór w szkle? Średnica to, coś koło 10mm.
Oczywiście ma to wytrzymać wysokie temperatury, jednak nie będzie ten element bezpośrednio pod działaniem płomieni. Musi to być dobrze szczelne. Temperatura to będzie gdzieś tak koło 100 celcujszy - gotująca się woda.
Sory za ofa.
I'm broken.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Ma być permanentnie zaślepiony? To wtedy poxiliną. Jak już wyschnie to jest całkiem wytrzymała.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.