Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 652 / 3 / 0
Czy nie wystąpią jakieś niepożądane skutki uboczne, gdy dzień po zarzuceniu 600 mg DXM wezmę 25C-NBOMe?
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 5299 / 104 / 0
DXM ma taką właściwość, że obniża tolerancję na niemal wszystkie dragi. Tak więc można wnioskować, że X mcg 25C, które wrzucasz, może hmm kilka procent więcej na sile przybrać. 25C-NBOMe jest "siostrą" 2C-C; złych interakcji między DXM a fenetylaminami z grupy 2C nie odnotowano, poza tymi związkami, które są iMAO (ihibitory monoaminooksydazy). IMO możesz walić śmiało
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 652 / 3 / 0
Ok. Dzięki. A z tym przybraniem na sile to nawet dobrze bo 25C-NBOMe jest uznawane za łagodny związek. 600mg DXM mnie w tej chwili obrabia, to jutro idę zgodnie z planem.
  • 4 / / 0
Mam pytanie. Czy jak o godzinie 17 wzięłam Aspiryn to czy mogę wrzucić teraz 10 tab. acodinku?
  • 652 / 3 / 0
Pytanie techniczne: Znajomy chciałby podziałać z DXM, a przyjmuje na stałe antybiotyk DicloDuo (substancja czynna - sól sodowa diklofenaku). Czy są jakieś przeciwwskazania? Teoretycznie przy 450mg i jego masie ciała ok. 80 kg powinno być ok, zwłaszcza, że próba uczuleniowa (90mg) wypadła pomyślnie - tzn. nic nie poczuł, ale jeśli te leki się ze sobą gryzą to wolałbym wiedzieć zawczasu niż mieć go na sumieniu.
  • 83 / 2 / 0
Mam pytanie. Przez ostatni miesiąc brałem regularnie 5htp. Czy teraz bo zaprzestaniu brania mogę bezpiecznie zażyć DXM czy muszę odczekać trochę czasu. Wiem że nie można łączyć DXM z prekursorami serotoniny ale jednak 5htp działa trochę inaczej niż typowe antydepresanty. Co o tym sądzicie?
Uwaga! Użytkownik michallo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Po tych miksach jakie niektórzy robią to aż głupio zapytać :)
Czy klarytromycyna wchodzi w jakieś zależności z dexem (w planie 300-350mg nie więcej)?
Bo że wątroba dostaje to wiem.

Z góry dzięki za info.
Pozdrawiam
  • 5299 / 104 / 0
Możesz normalnie miksować kaszlodyn z 5htp, nawet w trakcie kuracji, bez żadnych stopów na dwa tygodnie
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 114 / / 0
mam takie pytanie ostatnio zacząłem zaniedbywać szkołę itp. taka lekka depresja i teraz stosuje citalopram (20mg na dzień) nikt mi tego nie przepisywał po prostu sam tak stwierdziłem a citabax mi załatwił kolega, od jakiegoś czasu czuje poprawe nastroju (stosuje 3 dni). Ogólnie chodzi oto bo czasami mam chęć zarzucić DXM (900-1350mg) lub benzydamine (2-3,5g) mniej więcej w takich dawkach lub czasami to BXM czy może to powodować jakieś niebezpieczne interakcje?
Lub gdybym teraz odstawił ten lek (mogę to zrobić w każdej chwili - psychika) to za tydzień DXM lub benza mogły by mi zagrozić?
  • 1 / / 0
Łączył ktoś kiedyś DXM z antybiotykami na trądzik (limecyklina?)
Ogółem to chyba nie grozi pierdolnięciem, nie?
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.