Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 25 / 2 / 0
Moja ulubiona to oczywiście biała i mokra, tylko że na mokro w życiu nie wale – suszę dawkę minimum 40 minut. Jak mokre próbowałem zajebać to tylko do nosa się przyklejało, piekło w chuj i gorzej klepało.
Uwaga! Użytkownik kajmannnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Ostatnio kupiłem włada z delikatnym różowym przebarwieniem. Ogólnie była to najmocniejsza amfa jaka w życiu jadłem. Po zapachu już było wiadome że jest dobra. Bania po niej tak mocna jakbym nie wiem ile zjadł mimo że nieduże kreski robiłem.Ale jak już zaczynała schodzić to postanowiłem zapalić z ziomkiem blanta i wtedy dopiero się zaczęło. Zaczęliśmy mieć halucynacje i to tak realistyczne że nie dało się w ogóle odróżnić od jawy. Cały ten stan trwał grubo ponad godzinę i teraz moje pytanie. Miał ktoś kiedyś podobną sytuację bo taka zdażyła się pierwszy raz i nie wiem czy to przez amfe czy mj?
  • 83 / 4 / 0
Zdecydowanie przez amfe, jak dobrze polatasz to przy zejściu są już przesłuchy i cienie.
A marichuana dołożyła swoje 5 groszy. Pierwszy raz jak zażyłem mix kreska + zioło, stanąłem na środku podwórka i słyszałem głośno jak mnie wołają rodzice. Ogólnie jakbym był odcięty, jednak euforia tez była ogromna.
  • 268 / 37 / 0
Haluny to nie cienie czy zniekształcenia. Jeśli trwało tylko 1h po zapaleniu blanta to szukałbym winy w tym blancie...

Ewentualnie jeśli to były jakieś przewidzenia lekkie, zniekształcenia itp to raczej normalne, zwlaszcza jeśli to ciąg, nie śpisz któraś nockę z rzędu i jakiś mocny sort zapalisz

Różowa mialem ostatnio, strasznie waliła hmm nie wiem jak to nazwać ale dawno takiego zapachu nie czułem, może piwnica zatęchłą?
Dupy nie urywala, liczyłem na coś lepszego bo te "kolorowe" kojarzyły mi się z dość spora moca towaru
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 4 / 0
Nie polecam żółtego śmierdzącego. Mokre jednak kreskę dało się zrobić jak wiórki. Miałem 5g, w 3 dni bez snu zjadłem 4. 1 do kibla wyrzuciłem. 2/3 dni zjazdu również bez snu, w nocy przez te 2 dni serce chciało mi wyskoczyć. Pewnie teraz bym tego nie przeżył. :zły:
  • 3 / / 0
Różowa najmocniejsza jaka brałem niby to winian.
Biała siarczan tez w porządku, spokojna, bez wypierdolu takiego jak różowa.
  • 1 / / 0
Dzisiaj kupiłem lekko różową jeszcze jako plastelina.
Jak się wysuszy jest spoko i można normalnie sypać jednak ma dziwny zapach zaraz po wciągnieciu kreski.
Mam wrażenie że działa trochę słabiej niż biała Ale fazka jest spoczko. Oczywiście czuć działanie I zaraz po otwarciu wora strasznie czuć zapach jak jest jeszcze jako plastelina.
Ktoś miał taką już?
  • 3 / / 0
Mialem róż która wali octem, ale faktycznie biała która mialem była jakaś lepsza i bardziej stabilniejsza co do fazki.
  • 1 / / 0
Jakie są różnice pomiędzy Siarczanem, Fosforanem i Winianem amfetaminy? chodzi mi głównie o moc oraz kolor i sposób działania, jak ktoś się zna na rzeczy to proszę o odpowiedź
  • 6165 / 434 / 12
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.