Inna sprawa, że przez te standardowo poszerzone źrenice wielokrotnie byłem podejrzewany o nie bycie trzeźwym. Ale jak zacząłem grzać opio to problem się rozwiązał xD
Jak to jest w końcu z tym rozpadem kodeiny w wysokich temperaturach? W jak wysokich?
I tak nie wiedziałam w pierwszym etapie paniki, czy czas dzwonić na erkę czy do Charona od razu, żeby przypadkiem nie zapomnieli o czerwonej tesiemce na urnie, jak to uwzględniłam w testamencie, którego jeszcze nie spisałam. Jednak panikę szybko zgasiłam, żeby mi nie psuła reszty tego eleusive phenomena
Znakomite kilkanaście sekund życia, a teraz fazka już lajtowa.
08 lutego 2021adverse pisze: Sorry za zawracanie dupy, ale może ktoś wie?
Jak to jest w końcu z tym rozpadem kodeiny w wysokich temperaturach? W jak wysokich?
· Rozkład termiczny/ warunki których należy unikać:
Dla uniknięcia rozkładu termicznego - nie przegrzewać
https://fagron.com/sites/default/files/ ... 6_(PL).pdf
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.