Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 13 / / 0
Witam serdecznie ;)

Mam kilka pytanek do kolegów i koleżanek ;)

W zeszłym roku miałam przygodę z helem. Paliłam kilka razy dziennie, a w sytuacjach kryzysowych na ciśnieniu przy końcówce towaru brałam z chłopakiem w kabel. Lecz to zawsze on przygotowywał i robił mi wszystko.

ostatnio nabrałam ochoty po przerwie od listopada. Ale nie chce się brać za hel, bo może to się źle skończyć poza tym nie mam dojść. Wszystkie osoby, które znam to znajomi mojego byłego i nie chce, żeby mu donieśli ;/

więc pomyślałam o Poltramie. wiem, wiem...... nie da mi takiej pizdy jak hel a może uda mi się poczuć namiastkę chociaż ;)

skołowałam sobie potram 50 mg i clony 2mg

Mam pytanko do was jaką ilość powinnam wziąć przy pierwszym razie Poltramu <w kabel>
czy muszę przy gotowaniu dodawać kwasek jak przy helu, czy to zbędne??
wziąć clona przed, w trakcie, po.... czy wcale nie potrzebuję go??
ile wody użyć na 1 kapsułkę Poltramu??

bede wdzięczna za wszelką pomoc ;)
pozdrawiam ;)
  • 1611 / 34 / 0
Jeśli chodzi o tramal i kodę to spoko, ale poczekaj aż koda się lekko rozpędzi i pukaj. Jak nie walisz trampka codziennie to lepiej weź troszkę benzo na padaken.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 189 / 1 / 0
kvrwa chlopaki to jak to z tym dawkowaniem jest? teraz mialem 2x5 i nie przyjeli,dzisiaj mi dala wieksze dawkowanie bo sie rozprulem to dala 2x10 to przyjma mi wkoncu? kiedys jak mi wypisywala a wypisywala pewnie podobne dawki to normalnie sprzedawali.przeciez to nie na przewklekle to tak i tak nie piwnni tego kontrolowac.zamowie w dozie tam moze przyjma.
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 723 / 16 / 0
Dzięki Maska. Poczekałam aż koda się rozpędzi i walnęłam trampka. Dawno nie brałam nic iv ale poszło super, i jest super mimo małej dawki. Benzo nie biorę bo mimo że teraz nie jem trama na co dzień, to kiedyś byłam w ciągach po kilka miechów na tym i padaki nigdy nie miałam :-)

A propo dawek, jakiś czas temu namówiłam znajomą nieobeznaną w temacie dentystkę na butlę 96, wypisała mi dawki nie pamiętam dokładnie jakie, ale nawet dla mnie w wielkich cpuńskich dawkach to były "duże" dawki. Nie chciałam jej gadać żeby poprawiła bo i tak z oporami mi wypisała reckę. Ale w aptece się nie przypalili %-D Tylko że to było ponad pół roku temu.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 189 / 1 / 0
now niektorej patrza na dawki w innych nie, teraz bylem sie spytalem w doz i powiedziala ze dawka 2x10 jest odpowiednia :-) wiecl jestem uradowany, ale niestety chyba bedzie trzeba znalezc inne zrodlo bo ta juz nie chetnie wypisuje mimo ze mam predyspozycje do takich lekow.
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 19 / 0
No i moja butla 96 ml, którą mam od soboty już wczoraj wyschła... Miałem nie brać ale kurwa jak była w szufladzie to nie potrafiłem sobie odmówić dolewki. %-D I tak w sumie podziałało na mnie fajnie ale musiałem jednorazowo wypić tak 20 ml do 25 ml tych kropli czyli wychodzi, że na jeden raz brałem 2,5 grama tramadolu heh, dla niektórych dawka śmiertelna a ja jeszcze całą nockę sobie dolewałem jeszcze po 4-6 ml... :nuts: do tego był miks z alprazolamem, wyjebanie było. %-D
Dzisiaj jestem już wyczerpany tym mini ciągiem, przespałem cały dzień od godziny 15 aż do teraz, i czuje że lekkko zaczyna mnie telepać zwała poopiatowa i dlatego muszę jebnąć 450 mg kody by się wyspać i jutro od nowa walczyć w pracy o środki do życia %-D
  • 348 / 4 / 0
Ja tam problemu z kupnem kropli 96ml nawet w SuperPharm nie miałem, nie przyczepiła się do dawkowania, ale nie pamietam niestety jak miałem napisane.

Jak żyję nigdy nie otrzymałem bądz nie widziałem realizowanych recept drukowanych na kompie (bez tekstu odręcznego) :scared:
  • 1611 / 34 / 0
U mnie w przychodni marmury, monitoring, każdy dr laptop, drukara, cyku-myku - nie zdążę dokończyć "dzieńdobry", a drukara już pierdzi wysrywając kilka recept. Mam teraz kilka - jak dotykam mymi gładkimi humanistycznymi zdolnymi do cudownego masażu stóp dłońmi to czuć jakość - ten papier - ta czcionka - taka soczysta czerń - widać, że mają oryginalne tonery.

A o co zauważyłem? - dobrze wejść do apteki z elegancką teczką, a reckę wyciągnąć niepogiętą np z jakiegoś albumu... no aaale to trzeba nie być dzieckiem, dobrze wyglądać i dobrą minę grać.. choć u mnie to nie gra - tak już mam - dobrze z oczu patrzy, bo dobry człowiek patrzy :-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 348 / 4 / 0
Wyglad ma zajebiste znaczenie, dlatego po realizacje chodze na przyklad w koszuli, albo jakos tak wiecie, "smart casual" + do tego plecak wymiarów "lotniczy bagaz podreczny" Samsonite, czasem laptop widac jak wyjmuje recke ;P
i ostatnio kozią bródkę zapuscilem zeby jeszcze powazniej wygladac hehe (mam 20 lat). Pozatym zawsze uprzejmy, dziń dobry itepe usmiech na mordzie a nie przestraszona/nacpana morda i sukces w kazdej aptece ;P
  • 189 / 1 / 0
jesli chodzicie z podrobionymi reckami to prawidlowo jak nie to pajacow z siebie robicie.

jak aplikowac krople?ostatnio jak dozuje odrazu do ust do po przelykaniu po paru dniach ciagu mam jakby ucisk w przelyku cos ala wrzody.Bezpecznie jest na lyzeczke razem z woda pic? ;>
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...