Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 16 / 1 / 0
Powiem tak, brintellix jako jedyny postawił mnie po latach jako tako na nogi, odstawiłam go nagle bez konsultacji z lekarzem i nie wywołało to praktycznie żadnych skutków ubocznych.
Jeśli chodzi o doświadczenie w antydepresantach, sporo ich już „udało” mi się przerobić i jest to jedyny lek, który nie zamulał mnie od samego rana i nie skrzywdził libido aż tak bardzo jak reszta.
  • 1 / / 0
Lekarz przepisał mi brintelix i kazał odstawić paro z dnia na dzień, dzisiaj 4 dzień, czuję się tragicznie, brain zapsy, nudności i wiele innych. Paro brałem rok teraz nie wiem co jest symptomem odstawienia a co ubokiem brintelix. Myślicie że mogę wziąć spowrotem chociaż 10mg paroksetyny?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.