I ja to tak widzę. Nie warto się na przypał narażać grzebiąc w tym pojemniku, bo prawdopodobieństwo znalezienia czegoś interesującego jest niewielkie.
@Retrowirus
I ślepej kurze trafi się ziarno
Kolega znalazł dużo więcej, fentanyl w sprayu, oxy i inne, on takie rzeczy bierze w reklamówke i rozbija żeby ktoś sobie krzywdy nie zrobił
Chyba, że nie w każdej aptece jest, nie wiem, nie zwracam nigdy na to uwagi.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
No zwariowałeś. To juz by byla gruba patologia
Ja to wiesz tylko jak w kolejce stoję i leki się wysypują albo leżą obok w siatce to nieraz zapierdzielę jak nikt nie patrzy. Kilka razy będąc w aptekach udało mi się znalezc jakieś "ciekawsze" leki typu alprazolam, tramadol. Ale najczesciej to jakaś maść, stoperan itd. Wiadomo.
Na filmiku wyzej łysemu się udało zdjąć, więc dać się da. Chociaż u mnie w aptekach do których chodzę np. tych ze Słońcem są takie okragłe. I nie wiem przypadkiem czy one nie są na klucz? Nie pamiętam. Kurwa o smieciach gadamy
A ty Klamm jesteś śmieciarzem? Nurkiem? Wygrzebałeś coś?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.