ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Mocno to może nie, ale psychodele się dało u mnie wyczuć. Lekkie zmiany wizualne, na początku działania poczucie dziwności. Empatia na bardzo wysokim poziomie. Co do długości działania, to ja nawet czułem je po 24h, tyle że do jakichś 6 jest tak jak trzeba, potem kilka godzin ni to przyjemnych ni to nie przyjemnych i w końcu zostaje wypranie psychiczne i fizyczne. Nie jest to u mnie taki typowy zjazd, jak przy metylonie chociażby. Nie ma tego standardowego doła, ale jest takie wymęczenie, które przypomina mi dzień po dużej dawce DOx'ów, czy 2C-P (tyle że jest jeszcze gorzej). No i rzeczywiście wygląda na to, że substancja lubi działać na każdego całkiem inaczej.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 21 / / 0
Konsumując kilka razy ową substancję podziele się spostrzeżeniami , idealna dawka dla mnie jak i innych osób które brały udział w testach wynosi 150mg. przy większych ilościach pojawiał się tylko zmożony szczękościsk , bardziej wyczuwalny efekt psychodeliczny (falowanie obrazu, jego wyostrzenie). Mniejsza dawka pozwalała kontrolować się w towarzystwie co pozwalało wydobyć z siebie więcej empatii bez strachu iż w oczach innych wyglądamy jak skończone kinderćpuny.
Nie widzę sensu brania więcej niż 2 bombek owego specyfiku, oczywiście oprócz braku serotoniny pojawia się dziwny brak kontroli nad ciałem , uczucie bezwładności (po dawkach rzędu 600-700mg przez całą sesje) i bardzo wzmożone efekty uboczne.
Zjazd ocenił bym jako średni (nawet po dużych dawkach) głównie towarzyszy mu bezsenność, lekka arytmia. Zauważyłem że nie mam po niej doła moralnego jak w przypadku mefa , czy rozdrażnienia że sort już się skończył.
Dzisiaj mały mix z mefem.
Problemy z żołądkiem w moim przypadku to największy minus.
Albo srasz jak pies albo wydaję ci się że już to zrobiłeś.
Euforia , empatia i inne odczucia które daję ta substancja są bardzo inwidualne.
Każdy z szczurów podaję inną wersję.
  • 2428 / 92 / 0
O kurwa 600-700mg na jedno posiedzenie ? ja pierdole , aż sie boje o tym myśleć :D
Uważaj na mix z mefem bo stymulacja może być przekurewna :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 247 / 1 / 0
Ja w jednej sesji jakiś czas temu zmixowałem 1g 6apb z 1g ethcata. Zaczęło się niewinnie, skończyło na trzeci dzień niepójściem do pracy.
Tak jak ktoś pisał- co do zjazdów, 6apb nie męczy tak psychiki jak ketony i nie ma moralniaków a nawet nastrój nieznacznie tylko się pogorszył, przez brak substancji. Ja polubiłem 6apb IV. Po prostu jeszcze w trakcie ładowania często się zastanawiam czy dawać do końca.
  • 2428 / 92 / 0
Eh teraz dopiero zauważyłem że coś mi sie pojebało , myślałem ze 600-700mg na raz :nuts:
chyba musze wreszcie iść spać bo coś nie służy mi to ^_^ , no tak rozłożone na kilka godzin to nie to samo co jedno ostre pierdolnięcie %-D
btw salvinorin - widzę że tolerkę musisz mieć ładnie wyjebaną :gun:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 246 / 1 / 0
jak mam trochę tego, ale nie chce mi się brać i ma poleżeć parę dni to wystarczy w szufladzie czy lepiej w próżniowym opakowaniu do lodówki jak to się drzewiej z ketonami robiło?
  • 6245 / 446 / 12
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 42 / 1 / 0
Przy wzięciu 125mg po 9-10h dalej będzie widać, że człowiek naćpany?
Uwaga! Użytkownik BlackBlackBlack jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 92 / 0
Oczy są rozjebane do ponad 24h u niektóych :-D ale poza nic więcej nie będzie widać
  • 1198 / 10 / 0
w moim przypadku zrenice nie byly tak rozjebane jak np po 2C-P. Poza tym oczy wygladaja normalnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.