Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 315 / 0
Właśnie. Mi po dwóch nieprzespanych nockach, przechodziła ochota na jakikolwiek biały proszek, i zresztą na wszystko inne.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 1 / 0
60 godz, jeśli ktoś przytomnie myśli to takiego doświadczenia nie będzie często powtarzał, mi wystarczył 1 taki raz a teraz nawet mnie nie ciągnie do tego
  • 788 / 20 / 0
Nocki nigdy nie było ( zawsze na siłę kładłam się do łóżka i chociaż starałam się drzemać, cokolwiek. ) No i takimi drzemkami na jakieś 80h przespałam w porywach 9. Wiadomo, było dociąganie w ciągu dnia cały czas etc. Następne cztery nocy spałam po 12-13h.
Spróbowałam, doświadczyłam, nie polecam.
Bogu dziękuje, że halunów nie miałam.
Za to organizm już ledwo ledwo, człowiek chodzi jak zjawa troszku. Kompletny brak sensu. ...
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
najdłużej to chyba ~100h, ogólnie to 72h czyli w czwartek rano pobudka- niedziela rano spoczynek, to takich miksów bylo wiecej. Kiedyś nie wierzyłem, że można latać dłużej niż 1-2 noce, teraz znam takich co 10 dni latają bez minuty snu ;s wszystko się da tylko trzeba chcieć ^^
  • 3854 / 315 / 0
vitaCowboy pisze:
teraz znam takich co 10 dni latają bez minuty snu
I później wyglądają jak pół dupy zza krzaka, o psychice, która jest już w strzępach - nie wspominając. Też znam, i nie raz rozmawiałem z takimi gościami. Chociaż - 'rozmawiałem', to zbyt dużo powiedziane - próbowałem rozmawiać.
vitaCowboy pisze:
wszystko się da tylko trzeba chcieć ^^
Pewnie, tylko po jaki chuj ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 5 / 0
Powiedzcie mi, co Wy w tym czasie robicie przez te nieprzespane 5 dni? Imprezowanie ?
Kurwa, nie wyobrażam sobie tego, ja przyjebałem, co miałem zrobić to zrobiłem, zmuliłem się i szedłem spać.
Uwaga! Użytkownik botak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1188 / 5 / 0
Ja zawsze czytałam książki nocami, oglądałam filmy malowałam, ale 5 dni to przesada, tylko raz mi się to zdarzyło i oby nigdy więcej, teraz już nie biorę w ciągach tylko okazjonalnie, więc mi to nie grozi. Imprezy zdarzały się bardzo rzadko, lubiłam siedzieć sama po amfetaminie. ;)
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 788 / 20 / 0
Krolik1993 pisze:
lubiłam siedzieć sama po amfetaminie. ;)
Święte słowa. Myśli się wtedy inaczej. Szczególnie w ciemnym pokoju, z zapalonymi lampkami choinkowymi.
Ogólnie wieczory po amfie w samotności bywają bardzo sympatyczne. Czasem przerażają, ale ogólnie je lubię.
Lecz tak jak ktoś pisał - aż 5 ?
Ludzie, wszystko z umiarem. O.o
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 5 / 0
Krolik1993 pisze:
lubiłam siedzieć sama po amfetaminie. ;)
Heh, to tak jak ja. Futrowanie w towarzystwie zawsze mnie wkurwiało, czułem się... nieswojo.
To chyba nie jest normalna sytuacja, jeszcze nie spotkałem (fizycznie) osoby która wolała sama przyjebać.
Uwaga! Użytkownik botak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Najdłużej nie spałam 5 nocy. Wiadomo, że po takim maratonie kończy się w fatalnym stanie- ostatnią kreskę wciągnęłam rano przed uczelnią, wracając koło 17 do domu autobusem, myślałam, że zwariuję. Paranoje w głowie, obrzydliwy pot, oczy biegające we wszystkie strony, drgawki, wymioty itd. Czułam się jak śmieć. Potem wzięłam klona i przespałam 20 godzin, nie dużo. Zyskałam więc kilkadziesiąt godzin, które wykorzystałam na nadrobienie zaległości w czytaniu, nauce (zdałam wtedy 2 egzaminy) i spotkaniach ze znajomymi. Ale nie zamierzam tego już nigdy powtarzać, to był przypadek- znajomej jednak się odwidziało i zostawiła mnie z większą ilością ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.