Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
A tak w ogóle to po wczorajszym tripie muszę zweryfikować swoje wyobrażenie o powoju. Miałem CEV'y, OEV'y, niesamowitą euforię. Zapuściłem sobie kabaret moralnego niepokoju na youtube i dosłownie ryczałem ze śmiechu, przedmioty w moim pokoju wyginały się i zmieniały kolory, po dłuższym wpatrywaniu się w jakiś przedmiot ten zamieniał się w zwierzę bądź dziecko. Nie jadłem nigdy LSD, ale tak sobie jego działanie wyobrażam. Jedyne co mi przeszkadzało w tripie to gonitwa myśli na zjeździe i bezsenność.
wole wiedziec i trafic niz nie wiedziec i zyc z myslą ze nie zapytalem jak moglem. ;]
And the Seventies, a breath after the war
Life was confusing because of my age
Should my eyes open for tomorrow’s gains?
I can't help the way I am
There's no trust and there's no end
What is my name?
panterml pisze: 10g lsa
no i dalej to proste -
Hofmann later reports the active oral dose of LSA at "2 to 5 milligrams".
cieszę sie,że moglem pomóc.
bon voyage.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Piję to, by się uczyć.|To czary.
{23064}{23164}Czary pejotla?|Halucynogenne czary?
{23177}{23265}pejotl to rowerek.|ayahuasca to rakieta kosmiczna.
{23279}{23359}30 lat psychoterapii|w jedną noc.
{23361}{23423}Ale mnie tylko boli głowa.
{23425}{23526}Dostrzegam mocno zaciśnięty|węzeł na twojej duszy.
{23528}{23599}To go rozwiąże.
"
prawda to z tą rakietą?
Dziękuję.
pzdr, jeszcze tu wroce
And the Seventies, a breath after the war
Life was confusing because of my age
Should my eyes open for tomorrow’s gains?
I can't help the way I am
There's no trust and there's no end
What is my name?
masterwgnojeniu pisze: "Piję to, gdy potrzebuję uzdrowienia i jasności umysłu.
Piję to, by się uczyć.|To czary.
{23064}{23164}Czary pejotla?|Halucynogenne czary?
{23177}{23265}Pejotl to rowerek.|Ayahuasca to rakieta kosmiczna.
{23279}{23359}30 lat psychoterapii|w jedną noc.
{23361}{23423}Ale mnie tylko boli głowa.
{23425}{23526}Dostrzegam mocno zaciśnięty|węzeł na twojej duszy.
{23528}{23599}To go rozwiąże.
"
prawda to z tą rakietą?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.