mariuszdxm pisze:no się rozpisałeś. w narkotyczny stan Cię gandzia nie wprowadza?a te 10minut paraliżu po haszu?papierosem albo kawą będziesz sparaliżowany?Też miałem okazję hasz palić co mnie sparaliżował, to jakaś norma jest?. Samotność najmniej na alkoholikach się odbija bo oni zawsze mają z kim wypić - taki kraj. Z gandzią to przeważnie z nastolatkami można się ujarać. Z ludźmi ponad 28lat mało z okolicy mam przyjemność konsumować thc. w miastach jakoś więcej osób powyżej 28 roku jara trawę niż na wsiach. Apropo buddy to ja szanuje to religię, ale nie Ciebie. Nie kochasz buddy. Oszukujesz wirtualną społeczność.
EDIT:
do jakiej szkoły?mam 23lata. boże jestem starszy od większości osób moderujących to forum
Dla tego jesli zarzucam cos w samotnosci to z wlasnego wyboru. Zagladanie w glab siebie, rozwiazanie zyciowych problemow, albo chociazby w spokoju pomedytowac i lawirowac w astralu co chwile wpadajac na kminy, ktore wzbogacaja twoj swiatopoglad i jeszcze bardziej cie mieeelllaaa ;]
Znajdz sobie lub zapytaj kogos co oznacz słowo: "Bud" - podpowiem ci że jest związane z Marihuaną.
Z resztą niestety już sam sobie musisz poradzić bo mam na Ciebie wyjebane.
http://www.youtube.com/watch?v=yFmCVQWRReM
mariuszdxm pisze:no się rozpisałeś. w narkotyczny stan Cię gandzia nie wprowadza?a te 10minut paraliżu po haszu?papierosem albo kawą będziesz sparaliżowany?Też miałem okazję hasz palić co mnie sparaliżował, to jakaś norma jest?. Samotność najmniej na alkoholikach się odbija bo oni zawsze mają z kim wypić - taki kraj. Z gandzią to przeważnie z nastolatkami można się ujarać. Z ludźmi ponad 28lat mało z okolicy mam przyjemność konsumować thc. w miastach jakoś więcej osób powyżej 28 roku jara trawę niż na wsiach. Apropo buddy to ja szanuje to religię, ale nie Ciebie. Nie kochasz buddy. Oszukujesz wirtualną społeczność.
EDIT:
do jakiej szkoły?mam 23lata. boże jestem starszy od większości osób moderujących to forum
Paraliż po haszu? Ty sparaliżowany od szyi w dół powinieneś być, żeby durnych postów nie pisać. Baj de łej, zamknij ryj.
'Wygnaj ludzi z twych myśli, niech nic zewnętrznego nie kala twej samotności, błaznom pozostaw troskę o szukanie podobnych im. Inny cię umniejsza, bo zmusza cię do odgrywania jakiejś roli; ze swego życia usuń gest, ogranicz się do tego, co istotne'
Aloneinthedark0 pisze:Brak mi też pewności siebie wobec innych.
Weź się kierwa nie zadręczaj, bo nie będziesz przez to ważniejszy, czy prawdziwszy. To irracjonalne cierpienie kieruje Tobą jak małym chłopcem, ale prowadzi Cię donikąd. Ten, kim naprawdę jesteś, nigdy nie cierpi z powodu tego, kim nie jest, bo ma to w dupie ;-)
Pamiętaj, że ludzie zawsze będą chcieli, żebyś był tym, kim oni chcą, aby ich zadowolić. Chyba lepiej zadowalać samego siebie, nie ?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.