Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
A jak w dniach po jest u was z mocą waszych mózgów? Niestety na codzień ze wzgledu na pracę muszę dużo danych przetwarzać, łączyć kropki i generalnie na dużo napierdalać ogolno korpo roboty. A po tych 110mg to normalnie mam problemy z koncentracją, pamięcią, co dziwnego problemy z rozpoznawianiem wzorców... No i problemy w mowieniu to juz masakra.
  • 1448 / 378 / 13
U mnie to zależy kiedy zarzucę karton. Jak tripuje w trakcie dnia i wieczorkiem już schodzi to nazajutrz po przebudzeniu jestem w dobrej kondycji psycho-fizycznej. Natomiast podróże nocne i powrót do rzeczywistości kiedy wstaje słońce nie jest zbyt budujące, cały dzień czuje sie taki jakiś brzydki i rozmemłany, generalnie do niczego sie nie nadaje. Trzeba umiejętnie planować grafik i organizować czas wolny jak chce sie kwasić.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 378 / 112 / 2
Też macie szczękościsk na kwasach? Nie mówie tylko o LSD ale też AL-LAD itp.
  • 20 / / 0
05 września 2023Czoug pisze:
U mnie to zależy kiedy zarzucę karton. Jak tripuje w trakcie dnia i wieczorkiem już schodzi to nazajutrz po przebudzeniu jestem w dobrej kondycji psycho-fizycznej. Natomiast podróże nocne i powrót do rzeczywistości kiedy wstaje słońce nie jest zbyt budujące, cały dzień czuje sie taki jakiś brzydki i rozmemłany, generalnie do niczego sie nie nadaje. Trzeba umiejętnie planować grafik i organizować czas wolny jak chce sie kwasić.
Ja za to uwielbiam spontaniczne nocne tripy. Wstające słońce w psychodelicznym staniu to coś pięknego. Nie mówiąc już o nocnym niebie wypełnionym fraktalnym oceanem galaktyk. Za to dobry trip w moim przypadku następnego dnia daje naprawdę genialny stan. Po pierwszym tripie z dobry ponad miesiąc ten genialny stan się utrzymywał. Genialny motywator do zmian w życiu i odkrycia rzeczywistości na nowo. Tylko jedno ostrzeżenie, nie mogąc zasnąć czy też na tripie nie pić alkoholu. W moim przypadku zabija cały aferglow i wymazuje ten piękny stan. Jeśli ktoś finalnie chce trochę wypić to polecam piwko czy też dwa nisko procentowe dla smaku.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.