Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
A jak w dniach po jest u was z mocą waszych mózgów? Niestety na codzień ze wzgledu na pracę muszę dużo danych przetwarzać, łączyć kropki i generalnie na dużo napierdalać ogolno korpo roboty. A po tych 110mg to normalnie mam problemy z koncentracją, pamięcią, co dziwnego problemy z rozpoznawianiem wzorców... No i problemy w mowieniu to juz masakra.
  • 1535 / 396 / 13
U mnie to zależy kiedy zarzucę karton. Jak tripuje w trakcie dnia i wieczorkiem już schodzi to nazajutrz po przebudzeniu jestem w dobrej kondycji psycho-fizycznej. Natomiast podróże nocne i powrót do rzeczywistości kiedy wstaje słońce nie jest zbyt budujące, cały dzień czuje sie taki jakiś brzydki i rozmemłany, generalnie do niczego sie nie nadaje. Trzeba umiejętnie planować grafik i organizować czas wolny jak chce sie kwasić.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 386 / 117 / 2
Też macie szczękościsk na kwasach? Nie mówie tylko o LSD ale też AL-LAD itp.
  • 20 / / 0
05 września 2023Czoug pisze:
U mnie to zależy kiedy zarzucę karton. Jak tripuje w trakcie dnia i wieczorkiem już schodzi to nazajutrz po przebudzeniu jestem w dobrej kondycji psycho-fizycznej. Natomiast podróże nocne i powrót do rzeczywistości kiedy wstaje słońce nie jest zbyt budujące, cały dzień czuje sie taki jakiś brzydki i rozmemłany, generalnie do niczego sie nie nadaje. Trzeba umiejętnie planować grafik i organizować czas wolny jak chce sie kwasić.
Ja za to uwielbiam spontaniczne nocne tripy. Wstające słońce w psychodelicznym staniu to coś pięknego. Nie mówiąc już o nocnym niebie wypełnionym fraktalnym oceanem galaktyk. Za to dobry trip w moim przypadku następnego dnia daje naprawdę genialny stan. Po pierwszym tripie z dobry ponad miesiąc ten genialny stan się utrzymywał. Genialny motywator do zmian w życiu i odkrycia rzeczywistości na nowo. Tylko jedno ostrzeżenie, nie mogąc zasnąć czy też na tripie nie pić alkoholu. W moim przypadku zabija cały aferglow i wymazuje ten piękny stan. Jeśli ktoś finalnie chce trochę wypić to polecam piwko czy też dwa nisko procentowe dla smaku.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.