Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 33 / 0
Ekstrakcja identyczna. Biodostepność nie. Po tym tramalu może nie dać rady. Na jakich dawkach kończyłeś tramal zależy. Powinno dobrze wyjść w miksie ze zwykłą kodą ewentualnie. Jeśli myślisz, że 300mg kodeiny nie kopneło by cię teraz to to też nie kopnie. Chciałbym napisać, że pokopie cię jak nigdy ale wiesz jak jest.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2011 przez Mam wąsy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 981 / 7 / 0
dhc to jest taki lek co się startuje od 900 mg w gore żeby mieć fazę ,mniejsze ilości to sobie brać można przeciwbólowo na miesiączki albo ból zęba.
  • 290 / 2 / 0
Tramal skonczylem na dawkach 800-900mg/dzień. Myśle, że wezme 192 kody i 300 dhc, moze cokolwiek poczuje. Tyle, że sie parasyfu nałykam troszke (15x500 + 30x500), a ekstrakcje musze rozlozyc na 2 etapy chyba. Jak radzicie?

Moge też zdobyc dodatkowo 200mg dhc w tej samej postaci, piszcie co myslicie.

Chce narzucić chociaż na chwile ten piekny opiatowy kocyk którego tak dawno nie czułem :-(

edit: Wczoraj walnąłem ~192mg kody (realnie 150mg), nic nie poczułem. Może leciutka sedacje na granicy placebo i uspokojenie myśli. Ale byłem sklonowany, wiec nie bardzo wiem jak to było.

edit2: Może lepiej zdobyć po prostu tramal?
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2011 przez antropolog, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 86 / / 0
Czy tolerancja na kodeinę będzie się pokrywać z DHC? Czy mogę walić małe dawki DHC z nadzieją że podziałają. I jeszcze jedno wiadomo że kody nie można dorzucać a jak jest z DHC orientuje się ktoś? Pozdrawiam :-)
  • 981 / 7 / 0
jak już raz ujebiesz się dhc ,to kodeina już nigdy nie zadziała tak jakbys chciał na ciebie bo dhc rozpierdala tolerancje na kodę,ja dorzucam dhc jak mam i mi to nie przeszkadza.do czwartku zrobiłem pudełko 120mg plus 15 gramów tramadolu i sporo klonów, zolpiden,brałem tego 1,8g + 2g +20 mg klona+40 mg zolpidenu i dawno mnie tak opio nie robiło bo przez pól tygodnia przysypiałem z fajka w w mordzie .ale wszytko co dobre szybko sie kończy ,teraz jak bym chciał się uwalić zwykła koda to bym musiał zarzucić koło 2g i antyhistamine a do dhc nie trzeba i tak pewno chodził bym podkurwiony ze dalem 80 zł za 2 godziny fazy ,potem pozostało by tylko podkurwienie.

odpowiedz na twoje pytanie dhc trzeba zarzucić więcej niż kodeiny by się ujebać, ale potem kodeiny będziesz musiał zarzucić wicej niż wtedy dhc bysie ujebac bo dhc coś ci w organizmie spierdoli i i już nigdy koda nie zadziała tak jak ma dzialac.:-)
  • 268 / 3 / 0
Shemhamforash pisze:
Czy tolerancja na kodeinę będzie się pokrywać z DHC? Czy mogę walić małe dawki DHC z nadzieją że podziałają. I jeszcze jedno wiadomo że kody nie można dorzucać a jak jest z DHC orientuje się ktoś? Pozdrawiam :-)
dhc dorzucane tez bardzo słabo działa. nawet gdy bierze sie kolejną dawke nastepnego dnia to czuc ze jest sporo słabiej najlepiej odczekać jedna dobę
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 1 / 0
W srode wrzucalem 240 dhc, dzisiaj wrzucilem 750mg kody, jakies pol godziny temu. Jest ciepelko, to wejscie mniej subtelne przy kodzie, jednak brakuje tego "czegos". Zapewne tolerka, ale mysle, ze mozna spokojnie wrzucac, tylko trzeba zachowac odpowiednie dawki. Jak dla mnie dhc troche przereklamowane, jak to napisal ktos wyzej. I na mnie nie dziala jakos ekstra euforycznie. Bardziej wbijajaco w lozko, typowa sedacja.
  • 761 / 11 / 0
Wszedłem dziś w posiadanie DHC 90mg i wziąłem najpierw 6tabsów czyli 540mg, po kilku godzinacch dorzuciłem 360mg i poczułem wyraźnie. Co prawda doprawiłem to 250mg tramca, ale ostatnio tak sobie tolerkę na tramal podciągnąłem, że brałem po 1g, więc to 250 to mały chuj. Ogólnie oceniam DHC pozytywnie, coś tak pomiędzy kodą a makiwarą, może trochę ten tramal poprawił działanie. Aaaa... rozkruszałem tabletki.

edit: Testujemy ten specyfik z titim właśnie
  • 554 / 5 / 0
u mnie tolerka na tramal od razu była na poziomie grama , gdy 450kody klepało spoko , i czesto do tych 1000mg tramalu wrzucałem ze 200-300 mg dhc i było lepiej.pzdr

ps.smaka se zrobilem na dhc , najlepiej jak lezy sobie w szufladzie i czeka np.jak skret w nocy obudzi wtedy mała dawka daje dłuugi sen i brak objawów (u mnie ).pzdr
Ostatnio zmieniony 02 września 2011 przez michcioms, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 2 / / 0
Mam pytanie - ile mniej więcej trwa u was czas ładowania w przypadku dhc?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.