Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Ci bezdomni cholera zalegają każdą ławkę
Nozer pisze:W wwa dalej te jasne sypkie? Wkurwia mnie. Czekam aż będzie coś mocniejszego
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
variable pisze:Na Placu Miarki w ktw to chyba tylko menelskie opiowraki są dostępne, a nie hel. Chyba, że o czymś nie wiem...
Ci bezdomni cholera zalegają każdą ławkę
Co mnie rozbawiło właśnie wśród tej społeczności o której mowa... Budki telefoniczne robione z telefonów komórkowych, super sprawa.
nie ma na razie w wwa nic lepszego niz to :( przynajmniej mi nic na ten temat nie wiadomo
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Oczywiscie ze jest dobry sprzet tylko trzeba wiedziec skad brac :-)
Ciemny i nie pyl taki.
To nie są ogłoszenia24! Proszę zwrócić uwagę na temat i jego cel: wymiana informacji na temat obecności heroiny w różnych miastach Polski. To nie jest wątek do wymieniania się kontaktami. Gdyby nie to, że jeden z moderatorów zaakceptował Twojego posta z automatu, dostałbyś warna za tego posta. Musiałam go edytować (27.10.16, godz. 00:10), aby nadawał się do publikacji. Proszę też innych użytkowników o zaprzestanie tego typu praktyk. przypominam: celem wątku jest wymiana informacji na temat obecności heroiny w różnych miastach Polski. Pozdrawiam, vester.
brownman pisze:Każdy z was był kiedyś nowy
No i ogarnalem ale ze nie spotkalem wlasciwej osoby to i moc byla jaka byla no i rabatu zadnego. Przy 4
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.