Aktualnie na zab. depresyjne nawracające, ale te diagnozy się zmieniały. U mnie lit był włączony jako tzw. lek ratujący życie, bo byłam w bardzo złym stanie. Ja go lubię, bo on mnie szybko wyciąga z dołków, ale teraz już mój magik nawet powiedział veto, bo rozwalimy jeszcze bardziej tarczycę.
Ja próbowałem już różnych bezpieczniejszych leków, więc teraz już chwytam się brzytwy. Przykro mi, że Tobie zafundował problemy z tarczycą, ale jednak się go bierze i go dają na beznadziejne przypadki, więc może podziałać, skoro jesteś tego przykładem. Zresztą nie wiem czy kobiety nie są bardziej narażone na problemy z tarczycą...
Ja też jestem w bardzo złym stanie i szukam leku ratującego życie...
Ale Ty dostałaś normalnie tabletki i brałaś w domu?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.