ODPOWIEDZ
  • 335 / 1 / 0
GerardZLivii Tylko się nie zesraj w gacie królu trzeźwości.
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 219 / 18 / 0
Ho, ho, szybko żeś odpowiedział. Pierwszy raz od dwóch tygodni jesteś wystarczająco mało zjarany, żeby się zalogować i złożyć proste zdanie? ;]
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 335 / 1 / 0
Hahaha '' Pierwszy raz od dwóch tygodni jesteś wystarczająco mało zjarany'' poczytaj jeszcze raz mój post o szpitalu i pomyśl kto ma problem :D Ciekawe co ćpasz że się dowartościowujesz na ćpuńskim forum. Nie wiem kim trzeba być by tak robić hahaha.
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 858 / 50 / 0
Jeżeli możecie polecić w Warszawie jakiegoś lekarza (NFZ lub prywatny) który wypisuje benzo i opioidy od ręki to poproszę o priv :) Odwięczę się.
(Ja znam jednego i mogę się wymienić.)
  • 5801 / 1192 / 43
Nie wiem, czy dobry wątek. Niech ktoś przeniesie.
Otóż, czy przemywanie oka pod bieżącą wodą z kranu (pod strumieniem wody), może negatywnie wpłynąć na oko ? Robię tak, gdy coś wpadnie mi do oka.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 219 / 18 / 0
Lepiej użyć soli fizjologicznej, ale z drugiej strony - lepiej z oka wypłukać coś, co je podrażnia. Także spoko, o ile woda jest standardowej jakości.
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0
Nonsens co sie tAK wszyscy ujebali tej soli? Przeciez to jest najbardziej nie-izoosmotyczny z plynów "fizjologicznych" . .to jest jak najbardziej bezpieczne o ile ciśnienie wody nie zagraza oku. Mówię tak żeby kiedyś kto nie pomyślał o karcherze przed domem myjąc auto. Śmiało możesz płukac nic Ci się nie stanie. W basenie otwierasz oczy w chlorze i żyjesz wiec czemu tu ma być inaczej ?
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 23 / / 0
Ja biore aktualnie paro od wiecej niz miesiaca i dziala za sowicie. I mam w zwiazku z tym pytanie bo nie wiem juz wyczerpalem pomysly, lekarz rozlozyl rece i wypisal skierowanie na detoks zeby mnie z tego wyczyscic.
Otoz po paro ktore biore troche ponad miesiac (dawka 1x20mg rano) wystapily tak mocne uboki ze doprowadzily mnie do szalenstwa. W pewnym momencie jakby wybuchla we mnie bomba i nie chce przestac eksplodowac, psychiczne pobudzenie, nadmierna podejrzliwosc, agresja (zbyt silna) czyt. chodzenie z nozem z zamiarem uzycia, podniesione nienaturalnie cisnienie i puls (zbijam propranololem, ale na krotka mete bo skacze nawet i po zazyciu), dezorientacja, derealizacja, pobudzenie ruchowe, tiki, brak zmeczenia i checi snu, chudniecie (po paro schudlem juz 6kg) i ogolnie to czuje taki stan jakby we mnie siedziala obca osoba. Jakis totalny odjazd.
W zwiazku z tym ze nie podjalem sie detoksu, z obawami podchodzilem do tego, wiedzialem ze moge narobic problemow i sam je miec, zrezygnowalem.
Jedyne czym sie wspomagam to hektolitry wypitej zielonej herbaty, 50mg kwetiapiny + 30mg mirtazapiny na noc (po czym sie do rana, ale zasypiam nie wiem kiedy) i 2x propranolol w ciagu dnia na objawy fizyczne cisnienia, czuje ze serce mi kolocze i chce wyskoczyc, jakby ogromna dawka adrenaliny mnie strzela i mam ochote wszystkich pozabijac, na szczescie wystepuja tez lęki ktore to jakos blokuja ale nie potrafie sie opanowac i wszedzie nosze ze soba bron, czuje wszechobecna wrogosc i boje sie o wszystko.
Czy jest cos co moge zrobic by sobie pomoc? Ide dzis do psychiatry by mi pomogl ale nie wiem czy da rade, otoz na wizycie na ktorej dostalem parogen dostalem tez mnostwo lekow ktore juz "wybralem" i byly bardzo mocne. Xanax 1mg, Lorafen 1mg, Zolpic 10mg. Xanax tyle o ile to maskowal ale na bardzo krotko, Lorafen "zjadalem" w dawce 3mg bo dopiero dzialal, a zolpic brany na sen powodowal odciecie i pobudke rano. Teraz jest podobne odciecie po mircie ale budze sie z zawrotami glowy, a gdy to mija nastepuje wylaczenie wszelkich hamulcy i stan niewyobrazalnego pobudzenia z brakiem wyczerpania, moj organizm sam sie katuje.
Czy prosic lekarza o cos mocniejszego? Lekarka proponowala mi klonazepam 2mg zamiast Xanaxu ale to tylko tyle co dluzsze dzialanie a z paro i tak musze zejsc bo to jest nie do wytrzymnia.
Uwaga! Użytkownik adam2500 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 335 / 1 / 0
Ile czasu trzeba sie wstrzymac z paleniem marihuany po laparaskopowym usunieciu pecherzyka zolciowego?
  • 6 / / 0
witam
przez dłuższy czas nerki dawaly o sobie znac na chwile przestaly ale teraz przy zabawie z 2‘oxo znowu to samo
robilem jakiś czas temu badania krwi/moczu/usg nerek i jest wszystko w normnie
mogę spac spokojnie czy jakies jeszcze badania wypadalo byc zrobić?
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.