Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 204 / 2 / 0
Jak by jadł to by już pewnie wiedział ;) . Musisz sam popróbować bo nie ma złotej zasady i każdy ma inny organizm. Ja na twoim miejscu zaczął bym od dawki jaką wyżej kolega radzi ok. 300-400mg.
Co do masy ciała to na pewno ma znaczenie, ale tylko na jej podstawie dawki nie określisz.

Ja mam z kolei pytanie odnośnie internetowych ogłoszeń. Doszedł ktoś do jakiegoś mądrego wniosku, albo kupował ktoś w ten sposób tramal? Wiem, że większość z tych ogłoszeń to naciągacze, ale coś też się da chyba trafić?

<ciach>

wymieniamy tylko informacje ogólne - jacok
Weź niebieską pigułkę, a historia się skończy, obudzisz się i uwierzysz we wszystko, w co zechcesz. Weź czerwoną pigułkę, a pokażę ci, dokąd prowadzi królicza nora.
  • 415 / 1 / 0
@robak13

Ja kupowalem, za pierwszym razem dostalem super propozycje za 75 zl tramal 200 mg x 50 szt, koles chcial kase przelewem a z braku innych propozycji, pewnie checi sprobowania i naiwnosci przeslalem. Oczywiscie przesylka miala dojsc do trzech dni a nie pojawila sie przez caly tydzien. Napisalem do delikwenta ze daje mu jeszcze trzy dni i przesylka ma przyjsc albo pieniadze maja wrocic na moje konto, a jak sie nie wywiaze to pojde na policje z cala korespondencja i powiem ze sprzedaje leki na recepte na "czarno". Na poczatku koles sie spinal, robil dobra mine do zlej gry, ze kupowanie tez jest zabronione, ale w koncu spial dupe i w ostatni dzien oddal wszystko jak trzeba ;-)

Ofc przeciez bym sie na policje kurwa nie wybral, jeszcze za marne siedem i pol dyszki, no ale trzeba bylo troche postraszyc. :-p

Za kolejnym razem juz sie udalo,

<ciach>

jak wyżej - jacok
  • 204 / 2 / 0
Więc taka co idzie wysyłką płatną przy odbiorze na 100% jest pewna?
Weź niebieską pigułkę, a historia się skończy, obudzisz się i uwierzysz we wszystko, w co zechcesz. Weź czerwoną pigułkę, a pokażę ci, dokąd prowadzi królicza nora.
  • 271 / 8 / 0
Od ostatnich paru dni jade na trampku, 600-1200mg. Wczoraj sie skonczyl. Dzisiaj czuje sie jak gowno - totalny nawrot depresji. Cale te cpanie w ogole bylo bez sensu, bo ani troche nie czulem tego trampka - prawdopodobnie przez to, ze napierdalam wenlafaksyne. Jeszcze raz powtorze - dzisiaj czuje sie jak sprasowane gowno, q dzialanie wenlafaksyny ktore bylo swietne, poprostu zanikło. Ile czasu bedzie utrzymywal sie taki stan? Musze dostac sie na medycyne, wiec mam nadzieje, ze nie dlugo :)
  • 3182 / 369 / 0
Tak to wygląda jak się łączy antydepresanty z Tramalem, oba nie działają tak jak powinny. Stan w sensie fizycznych dolegliwości może potrwać z 4-5 dni a jeśli idzie o psychikę to dłużej, zależy czy i jak mocno jesteś władowany w opio.
  • 75 / / 0
rowniez jestem na SSRI zdazylem wytrabic cale 3 butle Tramalu... nieodczowajac wiekszych uniesien...

Porownujac do kodeiny? kiedy jeszcze nie bylem na ssri dziala to podobnie?
Dodam ze nieraz wypijalem 1/3 butli 96ml. czujac tylko lekkie uspokojenie
Niedoznalem zadnych tam symptomow serotoninowych ani innych rzeczy...
Tak samo polaczenie z DXM cala paka tussidexu zamiast polozyc mnie do lozeczka na wyprawe miedzygwiezdna zadzialala niczym lampka wina gdzie tyko troszke odbieglem od rzeczywistosci piszac cos o mikro/makro swiecie...

Zastanawiwam sie czy rzucic kuracje SSRI przezucic sie na kode (zylem na niej szczesliwe 3 lata)
Benzo po 3 miesiacach stwierdzam ze moze i fajne ale za mocno niszczy czlowieka....
Jak trudno wyrwac sie z tego gowna... ale moje pytanie brzmi jak bardzi rozni sie faza tramalowa od kodeinowej??? pzdr...
  • 634 / 4 / 0
Udalo mi sie od lekarza wystepic recke na Poltram Retard 50mg. Sami przyznacie, ze to troche malo, czy dopisanie jedynki przed piatka tak aby z 50mg zrobilo sie magiczne 150mg da rade ? Czy trzeba cos jeszcze gdzies dopisac ?

\\ chuj, nie bede kombinowal, nie chce przypalu miec :finger:
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 122 / 8
Popatrz na tą reckę i sam oceń, czy na pewno dopisanie jedynki przed piątką Ci wystarczy. :nuts:
  • 350 / 8 / 0
Niech mi ktoś pilnie powie jeśli będzie taki miły jak to jest z TRAMALEM i FETĄ.

Wiem, że się nie łączy choć ja głupi w sumie tak zrobiłem po rano tramal a wieczorem spontaniczna kreska.

I nie wiem co to za kreska ale cala noc latalem jak glupi a aktualnie siedze - oczy jak 5 zł, do tego haluny w stylu DXM....

Teraz do sedna dalej czuje sie naspidowany ale zmeczony fest a dostawe benzo mam dopiero w poniedziałek.

Czy ten tramal ładnie mnie wylula do łóżeczka czy raczej fiknie jakiegos psikusa? Przez noc nie odczuwałem że ta specyfiki działają "razem

pozdrawiam i z gory dzieki za szybko odpowiedz
  • 634 / 4 / 0
Pierwszy raz mialem do czynienia z taka recka to raz, pismo lekarzy jest nieczytelne do granic mozliwosci do dwa, teraz czekam na 'dostawe', cala paczuszka bedzie dla mnie wiec nie warto kombinowac to trzy.

Pzdr i bez cisnien ;-)

@up: tramal dziala pobudzajaco, wiec na sen po nim bym nie liczyl ;]
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...