Nie wiem jak bedzie na trzezwo ale aktualnie czuje sie calkiem dobrze. Mamusia mowila ze mam isc na policje poszukac, szybko wyrobic nowy.. Na co nawet nie myslac odpowiedzialem ze spoko, moze ktos wyrzucil dane, wzial kase a ja w ten sposob wyszedlem z systemu, minelo pare minut i nie schodzi mi usmiech z twarzy po tym co powiedzialem, masakra haha
Pracodawca nie odzywa od paru dni. Nie narzekam, nie pytam, tylko czekam. Schodze z klonazepamu (i to w dosc zaskakujacym tempie 2.5mg -> 0.5mg w tydzien).
Po wzieciu dawki przez pare godzin czuje sie "normalnie" pozniej juz troche gorzej, wieczorem lekkie stany lekowe, bezsennosc. Dzisiaj o 5-6 rano stwierdzilem ze trzeba sie uspic bo 3 dzien z rzedu mam problemy ze snem, wzialem opipramol 50mg i 0.25mg klona, jakos usnalem.
O 13;00 obudzilem sie z suchoscia w ryjcu, dopijam ostatki wody z butelki i planuje wyjsc po pare litrow. Ubieram sie, a w spodenkach nie ma portfela. Szybko dochodze do wniosku ze prawdopodobnie go zgubilem bo przeciez nie ruszalem go po wczorajszym powrocie do domu. Powinien byc w spodenkach, niestety nie znalazlem przez pol godziny szukania, zaczynam lapac wkurwa. Biore z pojemnika na moje oszczednosci (growkita grzybow ;]) 40zl. Wychodzac z domu kieruje sie w strone pierwszej apteki. KIlasycznie jedna staruszka musiala robic zakupy przez dobre 5 minut, a za nia jeszcze byly dwie. Dobra, polowa za nami. W drugiej aptece obylo sie bez kolejki, zycze pani milego dnia. Wychodze z usmiechem mam 2 opakowania tjokodynu. Nastepnie zaraz obok w lewiatanie kupuje ostatnia coca cole limonkowa w puszce jaka jest w lodowce, do tego limonkowego sprita i wracam do domu.
Pierwsza mysl po powrocie;
- nosz, kurwa. mialem przeciez tylko kupic wode. :nuts:
A co u was slychac kochani? Z mila checia poczytam :cheesy:
Po jednym dniu zaawansowanej lektury naszej knajpy, jako początkujący kodziarz postanowiłem zrobić przelot po aptekach. Na moim wypizdowie okazało się być bardzo miło. Kupiłem 3 Thiocodiny w syropie. Najpierw 1 w pierwszej aptece i do tego antyhistaminowy Lirra Gem 5mg (chyba zjebałem bo substancja aktywna to lewocetyryzyna :-p ). Potem w drugiej kupiłem kolejne 2 Thio w syropie (miła farmaceutka dała na 2 paragony) i inhibitor pompy protonowej w postaci Anestelocu Max.
Takie zakupy, bo planuję z ziomkiem jutro pierwszy raz w życiu zarzucić kodę pijąc polskiego "leana" ze Spritem.
Stąd teraz moje pytanie: Ile czego wziąć, jak i kiedy żeby mnie wyjebało. Przyznam, że nie jedną rzecz już jadłem, w ciągach też się bywało, ale opioidy to dla mnie nowość.
Pomożecie ćpunkowi?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
kup sobie tą toseinę w końcu!
Acodin I thiocodin czy thiocodin I acodin..
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.