Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 77 / / 0
Sierpień pisze:
Mephie pisze:
I smierc przez cpanie nie czyni kogos gorszym od tego, co go zezarla jakas inna choroba.
No jednak śmierć przez ćpanie to śmierć na własne życzenie, a choroba może dopaść każdego.
Narkomania to tez choroba. Ludzie co jest z,wami?
  • 2652 / 382 / 0
tur3k pisze:
Celowo czy przypadkiem ? Sorry za pytanie z gatunku tych głupszych, obiło mi się kiedyś o uszy ze poległ, nawet nie brałem tego jakoś specjalnie na serio a tu taka nowina.
Wątpię, aby to było celowe. Rodzina długo nie chciała ujawnić informacji na temat przyczyny śmierci. W końcu o fakcie dowiedziało się otoczenie Jona, koledzy z pracy, aż info na ten temat trafiło do Internetu. Jon był srogo uzależniony, wielokrotnie podejmował próby odstawienia. Przedawkował. Ostatecznie zostały po nim wartościowe posty w dziale Syntezy i Opioidy. Nic poza tym.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 1 / 0
wiadomo coś o przyjacielu/użytkowniku/moderatorze o nicku jarekjurek?
  • 803 / 40 / 0
ostatnio aktywny tydzień temu, skoro przyjaciel to Ty powinieneś się orientować :-p
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 50 / 1 / 0
nie chciałem i dalej nie chcę wierzyć w pewną myśl
życie kurwa super
  • 2942 / 245 / 0
Twoja myśl niestety może się sprawdzić, o ile mówimy tym samym. Całej reszcie napiszę tylko tyle (lub aż), że jarekjurek żyje.
  • 3955 / 147 / 0
wspominal, ze ma ciezki czas ze wzgledow osobistych, moze zwyczajnie ma wyjebane w tej chwili na forum i nie ma ochoty z nikim gadac.
niedojebanie genetyczne
  • 483 / 67 / 0
JJ żyje.Bez neta.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 906 / 36 / 0
Ten koleś który założył temat "Samobójstwo" już odszedł z tego świata? Nick "Skorp"
297 dni czystości (05.01)
  • 1169 / 53 / 0
Potwierdzam, Jarek żyje (jeszcze %-D).
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.