Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 2 / 0
Próbował ktoś pogrzebać w pojemnikach w punktach selektywnej zbiórki odpadów komunalnych? U mnie w punkcie mają taki śmietnik, ale stoi w zamkniętej blaszanej budzie xD
Muszę kiedy wpaść i pogadać z cieciem, może się zgodzi na wymianę barterową
  • 328 / 83 / 0
ciekawe czy to ktoś z forum https://streamable.com/1d3z4n
  • 5799 / 1190 / 43
Haha.
Słyszałem o tym kolesiu z tv, chory psychicznie, sąsiedzi się skarżą.
Spierdolił całą akcje, mógł od razu to brać.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3901 / 562 / 0
Dobry wariat. Myslałem, że to jakaś laska a potem doczytałem łysy. Łysy w podomce %-D
  • 1195 / 223 / 32
16 lipca 2021drakan9 pisze:
ciekawe czy to ktoś z forum https://streamable.com/1d3z4n
hahaha ale świr :korposzczur:

Myślę, że taki forum by nie ogarnął. Już za bardzo odklejony.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 4603 / 2210 / 1
Kwestia leków. Widziałem takich ludzi, którzy jak brali leki byli w pełni "normalni". 3 dni później bez leków zachowywali się jak ten na załączonym obrazku.
  • 633 / 154 / 0
Tylko dlaczego ziomeczek to postawił jeszcze na glebie?
  • 1195 / 223 / 32
@DexPL

Może go okradli, nie miał za co kupić swoich leków i chciał ich w tej sytuacji w pojemniku poszukać. A nuż by się znalazły? Kto wie, życie różne scenariusze pisze ;)

@kurczakswiezy

Bo może to w gruncie rzeczy poczciwy, prawy człowiek, który w tej jednej chwili się zorientował, że to nieładnie kraść i chciał przeprosić, oddać, wytłumaczyć sytuację, ale wtedy sobie uświadomił, że akcja jest chujowa, że nic go uratować nie może, tylko ucieczka. I spierdolił, pojemnik zostawiając.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 349 / 102 / 0
95% wyrzucanych leków do aptek nie ma wartości dla ćpunów
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 3576 / 582 / 1
no ja znalazłem bupre i worek benzo + nasennych w siatce po rakowcu. a nigdy nie szukałem ;P
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.