Zajebiaszczo trudno ów efekt osiągnąć, ale myślę, że joint perfekcyjnie skręcony z organicznej bibuły załatwiłby sprawę :)
[Kultura palenia jointów]
tak na marginesie to bym se lodowego bonia popalil ..ksy ksy.
@ Cannabizzz776i99
proboj proboj, twoje trudy zostana docenione :D
Jak kogoś męczą komety w lufce to zawsze można wjebać do niej dyfer :o)
x = x
smoke elite pisze: nie chce mi sie szukac ktory to napisal ze z lufki nawet holender sort smakuje jak pokrzywy czy cos. wytlumacz mi chlopie jaka jest roznica w smaku jesli palisz gibona i palisz z lufki?
smoke elite pisze: moim zdaniem taka ze jak palisz z lufy to zazwyczaj dodajesz mniej tytu (ja dodaje bo lubie i huj), a z gibona to wiecej tytu i taki efekt finalny ze z lolka miej czujesz smak ("słodkiego liścia") chyba ze palisz czyste grube bazooki
Ale to nie chodzi o tyks.
Czytaj dalej.
smoke elite pisze: jest jeszcze opcja ze palisz przez fifke ktora ma juz 3 miesiace ostrego trenowania za soba i była juz frygana pare razy...
smoke elite pisze: (1) czyli podsumowujac fifka nie zmienia smaku palenia, (2) nie chce sie po niej bardziej kaszlec.
(2) jeśli po lufce nie chce się kaszleć tak mocno, jak np. po XXX, to znaczy, że lufka jest metodą mniej od XXX skuteczną. Generalnie kaszel trzeba umieć powstrzymać, ale odruch powinien występować, im bardziej dotkliwy - tym więcej optymizmu wobec materiału.
smoke elite pisze: wlasnie z fifki czuc ten aromat bo nie palisz chocby bibulki...
Konopią może pachnieć wypuszczany dym, pozbawiony już w płucach smrodu szkła.
smoke elite pisze: jest to spoko metoda zeby sie skuc na szybko
smoke elite pisze: no i zawsze mozna opalic a po paleniu dobrego haszu to jest poprostu potega.
Opalanie lufek <3.
Brązowy Oxford
(1) w takim razie nie podsumowuj. Fifka zmienia smak palenia fhuj, zamienia smak konopi w smak smażonego szkła!, który nie wiem, dlaczego, ale zawsze kojarzy mi się z lutownicą.
(2) jeśli po lufce nie chce się kaszleć tak mocno, jak np. po XXX, to znaczy, że lufka jest metodą mniej od XXX skuteczną. Generalnie kaszel trzeba umieć powstrzymać, ale odruch powinien występować, im bardziej dotkliwy - tym więcej optymizmu wobec materiału.
2. chyba cie pojebalo jesli wyznacznikiem mocnego materialu jest kaszlenie... zapal dobrze scuringowanej anmesii haze (akurat przy niej kolesie mowili ze slabe bo sie nie kaszle moze nawet z toba ja jaralem:P bo typkow swiezo poznalem podczas akcji juz:P importowane osobiscie z amsterdamu dawno temu po pol godzinie od zjarania gibona i paru piwach tudziez kielonkach wszyscy lezeli gdzies rozjebani podczas gdy ja z ziomkiem krecilismy kolejne batony) albo przynajmniej dobrze wysuszonego i scuringowanego ziolka (wiadomo ze nie kazdego sa odmiany o charakterystycznym mocnym smaku, duszacym drapiacym nawet jesli sa przygotowane jak byc powinny) i wtedy napisz mi to jeszcze raz.
Moral taki, ze nie zaszkodzilo by zrobic 2 lolkow na 6 czy 7 osob, byla by full kultura, srodowisko frendil i bez przypalow.
fajty między szklarzami i skrętolansami są w pizdeczkę, nie uważacie?
jedne cioty nie potrafią palić ze szkła, ew. ktoś im powiedział, że to nie po rastamańsku, że bogaci hiphopowcy tak nie robią, i to wstyd w ogóle złapać trzy machy na prędko, a drudzy nie potrafią kręcić, ewentualnie ktoś im powiedział, że Peja, Kaliber i Łysy palili kiedyś z tuby, bądź też po prostu wkurwiają ich tamci pierwsi.
pierwsi są rzekomo pizdami, i są, bo lans i wybrzydzanie, a drudzy, bo są chujami, prymitywami, blokersami, i z lufki jest cośtam cośtam.
odnieście se kurwa wszyscy teraz swoją moralność do waporyzerów, jedzenia dżojntów, i picia ich w alkoholu. i perrektum, i bop marlej.
ja palę tak, jak mi wygodnie i przyjemnie. ave gibon, luvv ya, bawng, restecpa fi buckitt, a fifkę obyś miał przy sobie, kiedy tamtych nie starczy, ewentualnie będzie CENTRALNIE PO CHUJU NIEWYGODNIE ich używać. zabawy w stylu wiadra na pontonie w czasie sztormu są śmieszne, podobnie jak masturbacja krowim sercem podpiętym do bateryjki. i na całe szczęście można z jednego i drugiego wyrosnąć, i po prostu palić traffkę narkotyczną, ewentualnie walić konia
pees: wyborny wątek. maleńka cudna gratka dla koneserów netowej napinki.
ZAMKNIJCIE MORDY
debile. nie ma takiej mozliwosci zeby szklo z ktorego zrobiona jesr rura w jakikolwiek sposob smierdzialo, wydzielalo COKOLWIEK podczas podgrzewania.
chyba ze ogrzejecie do ponad 9000 tysiecy stopni...
neko -
a tak wogle, to ostatecznie sie utwierdzilem sie w przekonaniu, ze jebac jointy. sa zajebiscie nieskuteczne w porownaniu ze szkłem albo z bongiem. nabije rure i sie zjaram. nabije druga i bede zajebany. nabije trzecia - i bede zajebany whuj
a spale dżonta z okolo trzech bub ? - sie zjaram.
dlategoteżwłaśnie konsumowanie ziola metodą wysoce niewydajną uwazam za niekulturalne i nie cieszy sie ona w mym mniemaniu taką chlóbą i względami jak jaranie z kurwa rury ;]
tymczasem, wypowiedzialem sie ostatecznie i temat jest z mojej strony skonczony.
palcie z rury !!! :D:D:D
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jurekpatryk.jpg)
Ćpali po 96 godzin, żeby cokolwiek poczuć. Fragment mocnego reportażu Patryka Jurka
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/sejm9.jpg)
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”
Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cocainehq720.jpg)
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem
Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/amfoschron.jpg)
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami
W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.