Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Zaszło małe nieporozumienie, nie chodziło mi o miks metoksetaminy z DXM (takowego również napewno spróbuję) a o dawkę metoksetaminy potrzebną do wprowadzenia się w stan podobny do czegoś pomiędzy 2 a 3 deksowym plateau :) Niemniej dzięki wielkie za odpowiedź, pozdro :) Jeśli ktoś wie proszę o odpowiedź na pytanie :)
Moje posty to fikcja literacka.
Moje posty to fikcja literacka.
BTW nie wiecie jak wygladaja koszty syntezy metoksetaminy? Mam vendora ktory ma grama po 25 euro gosc sprawdzony wszystko wysyla ladnie ale i tak cena mi tu totalnie nie pasuje ze tak tanio :D
Zdecydowanie wole MXM. Bardziej przejrzysta wycieczka i dużo więcej mi dała w zrozumieniu siebie niż DXM.
Dodam też iż po przygodzie z 75mg bez tolerancji w życiu nie wziąłbym 100mg. Biorę zawsze pod język trzymając 6-8 minut. Mam też wrażenie iż do ćwiczeń z psychosomatyką wystarczy nawet 20mg.
Dodam też iż zapalenie małej ilości mj około 9h po wzięciu 75mg MXM może rozpędzić moją pikawę do 125 na minutę przy ciśnieniu standardowym dla mnie. Co przy odczuwalnym afterglow nie do końca jest miłe, szczególnie jak trzeba zająć się życiem codziennym :).
LH
Czy jednak lepiej nie ryzykować i zmniejszyć dawkę? Może być ostro, nie mam nic przeciwko, ale żeby przynajmniej obyło się bez totalnej utraty świadomości. Będę miał w przyszłym tygodniu próbkę 125mg i zastanawiam się jak by to najefektywniej ją wykorzystać. Zaznaczam, że z działaniem dysocjacyjnym mam spore doświadczenie i 4-te plateau DXM nie robi już na mnie jakiegoś wielkiego wrażenia (to znaczy jest zajebiście, ale chodzi o to, że nie ma się czego bać).
Stąd nasuwa się moje pytanko. Pisaliście wcześniej, że metoksa dobrze rozpuszcza się w wodzie, część osób waliło w mięcho albo kable i działała - wnioskuję, że nie powinna tracić właściwości w wodzie ;>? zwłaszcza, jak pisali niektórzy, niemal natychmiastowo rozpuszcza się w ślinie która de facto zawiera ogromne ilości wody.
Wymyśliłem sobie chytry plan, aby metoksetaminę rozpuścić w wodzie, odmierzyć odpowiednią ilość po czym wysuszyć i wciągnąć. myślałem o zastosowaniu przeliczenia 1mg - 1ml ale chyba można by zastosować mniejsze - przyspieszy proces odparowania za to spadnie lekko dokładność. Zamierzam zamówić 250 i na pierwszy raz z kumplem pociągniemy po 50 czy troszku więcej. jakby 100mg rozpuścić w 50ml/25ml wody i wtedy podzielić na pożądane porcje? Czy nie straci na mocy po odparowaniu wody? Proszę o normalną odpowiedź ;)
Z kolesiami raz podzieliliśmy maho - tak na oko XD i mieliśmy troche nie równą podróż, kumple się dobrze bawili a ja wkrecalem sobie BT :/ a czasem mialem wrazenie ze to nie działa Xd
chciałbym uniknąć podobnej sytuacji tym razem.
Jak to możliwe, że napisałem to 1 marca o 13:03 XD ?
Peace!
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.