Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 801 / 8 / 0
na baterie 510 będzie ciężko. Ale luknijcie na wapka grasshoper. Idzie rewolucja. Kształt i wygląd długopisu, mega wielkie buchy, totalna kontrola temperatury, koszt 130$. Nabite 0.2 da się wykończyć w trzy buchy.

A, no i dożywotnia gwarancja. Jebać palenie =)

http://www.vaporizerwizard.com/grasshop ... er-review/
[ external image ]
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 501 / 7 / 0
Co myśliscie o takim urządzeniu do palenia Grenco Science-G Pen Herbal Black?
  • 279 / 56 / 0
Kupiłem sobie ostatnio waporyzator Airizer Air.
Ze zniżką, którą można znaleźć w internetach zapłaciłem jakies 800zł.
Generalnie bardzo polecam. Oszczędność jest naprawdę duża (zużywa się jakieś 40-50% mnie baki niż paląc gibona). Dodatkowo, jeśli się już nie ma tematu, a jest ochota na więcej, to po przepuszczeniu przez vapa jeszcze raz około 0,5g spalonego już wcześniej materiału dostajemy gratisową klepe. Można też potem zrobić ciastka jak się ma większą ilość zwaporyzowanego już materiału, ponieważ podczas waporyzacji nie uwalnia się CBD, który zostaje w resztkach.
Co najwazniejsze, nie występuje żadnen kaszel, zajebanie płuc czy kapeć w japie z rana. Jak pale to nie mam obaw, że dostane jakiejś paskudnej choroby która mnie zabije z biegiem czasu. Myśle, że zdrowie jest ważniejsze niż jednorazowy wydatek rzędu 800zł, który i tak się zwróci przy częstszym paleniu. Faza jest troszke inna, ale mi akurat chyba nawet bardziej odpowiada niż klasyczna. Po spaleniu się z vapa występuje znacznie mniejszy leń, jest siła i chęć do działania nawet jak sie jest zajebanym jak świnia.
Jedyny minus, że trzeba pamiętać aby naładować to ustrojstwo, ale można też palić jak jest podłączony do prądu.
Pamiętajcie żeby nie ustawiać sobie najwyższej możliwej temperatury, ponieważ ilość THC w parze jest identyczna jak w niższych temperaturach, natmoiast drastycznie zwiększa się ilość rakotwórczego beneznu, który w niższych temperaturach (poniżej 200 stopni) występuje w śladowych ilościach.
Także tego, gorąco polecam ;)
  • 4024 / 375 / 951
http://hempedification.blogspot.com/201 ... tures.html
tabelki temperatur waporyzacji różnych dóbr zawartych w mj
  • 801 / 8 / 0
@wolfster

Nie kupuj, Grenco to chiński szajs z amerykańskim logo. Snoop Dogg się dawno sprzedał ;-).

@sirdono

Zajebiście! Jak Ci się używa air, nie parzysz się za często szkłem ;-)?

Moim zdaniem leń po wapo jest mniejszy, bo spalanie po prostu szkodzi zdrowiu i powoduje ból głowy :-)

[ external image ]

Zamówiłem ten długopisik z postu wyżej. Tu filmik - https://www.youtube.com/watch?v=HdGB4gUFEaw

A o to Okin, 120$. Węgielek bambusowy długo utrzymuje idealną do waporyzacji temperaturę.

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

• 279 / 56 / 0
Sprawuje sie bardzo dobrze, super czuc smak zielska, bateria nie jest jakas mega wytrzymala, ale przypadku domowych posiedzen, nawet w X osob, nie jest to problemem bo mozna leciec na kablu.
Zdarzylo mi sie pare razy troche oparzyc, na zajebce, szklem przy dobijaniu ale to wystarczy uwazac :D
Najlepsze jest to ze naprawde wystarczaja mikroskopijne ilosci palenia zeby sie ujebac jak trzeba.
Pamiętajcie ze jak palicie z vapa i chcecie robic to jak najoszczedniej to należy wziac bucha na 1\3 płuc a nastepnie na maxa, ile sie da dociagnac powietrza i na takim cisnieniu trzymac jak najdłużej. W ten sposob tak wchodiz ze az czuc takie "cos" rozlewajace sie z tylu głowy :D
  • 2302 / 399 / 0
@ramowy

zamówiłeś tego grasshoppera? termin dostawy dopiero wrzesień? :/
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 399 / 0
jeżeli komuś chce się wysilić i mi pomóc to mam wielką prośbę o podsumowanie.

chciałbym kupić waporyzator, żadne gówno od snoop dooga itd.
czy ktoś może podesłać linki do wartych uwagi produktów i czy łato czyści się taki sprzęt.

póki co u mnie na liście ten grasshooper jest nr 1. z przesyłką kosztuje 555 zł. wygląda na łatwy w obsłudze, na baterie AA, nie pali suszu i chyba łatwo się go czyści.

peace! :)
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 263 / 10 / 0
Hmm.. zamówiłem znajomemu ostatnio snoop dogg g pen pro, ten biały z niebieskimi liściami w cenie 490zł. Wszystko fajnie dźgamy połówkę dobrego palenia i na 3 osoby ściągamy po 1 buchu, czy to jest normalne, że potem już nic tam nie ma? Ja myślałem, że to będzie się dało popykać chwilę a nie puf i po połówie. Takim sposobem to chyba by trzeba dyche zamiast dwójki-trójki palić dziennie. Smak co prawda zacny, bomba lżejsza no ale kurwa 3 buszki z połówy?
  • 801 / 8 / 0
@mietowy3
Zamowilem tytanowego, dostane w lipcu. On nie jest na baterie AA, baterie są specjalne tak jak i ładowarka. Naprawdę ciężko porównać nie znając preferencji kupującego. Podaje pomocne linki: http://vapecritic.com oraz http://www.vaporizerwizard.com

@solido81
Nie , to nie normalne, ale snoop dogg g pen to gówno z chin z ladnym logo. Kasa w bloto niestety. Obczaj ranking na vapecritic.com. Dobry wapek pozwala oszczędzić przynajmniej połowę tematu a bomba jest mocniejsza niż po paleniu. Rozwala mnie w ogóle że piszesz 2-3g dziennie - niezła tolerka :) Z taką to niestety nie możesz z wapo iść na kompromisy.

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.