Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / 23 / 0
To płytkie co zrobie, ale musze dać "karmę" :-D Dla znffcuf "przyjaciół" zawsze probsy :-) A jak?!
Mogię?-mogie! :-D

Od rodzinnego ciężko wyrwać. -> skierowanie do neurologa i powinno być Ok.
A na co to powiedziałeś że ma być?
HWDP JP na 95% bo sie trochę cykam :blush:
  • 28 / / 0
Ja od trzech dni jestem na dawce 2X75mg i muszę przyznać, że nawet dobrze tłumi lęki. Mój psychiatra sam mi to zaproponował do tego dał jeszcze escitaprolam (Mozarin 10mg) rano i mianserynę 2X10mg na noc. Obejrzałem wykład doktora i jestem dumny z jego osiągnięć :D Pozdrawiam również Fenetylaminę za wartościowe posty. Dam karmę, jeśli będę mógł i nie zapomnę :)
Doświadczenia nie ściągniesz na wi-fi ziomek :-D
  • 3574 / 582 / 1
SmellyCat pisze:
To płytkie co zrobie, ale musze dać "karmę" :-D Dla znffcuf "przyjaciół" zawsze probsy :-) A jak?!
Mogię?-mogie! :-D

Od rodzinnego ciężko wyrwać. -> skierowanie do neurologa i powinno być Ok.
A na co to powiedziałeś że ma być?
Byłem u psychiatry NFZ, alternatywa dla alpry sos. W sumie się nie dziwie
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 56 / 23 / 0
To żeś Panie dał w palnik...:-)
Dziś już dałoby się wyrwać od psycha, nie łatwo ale jednak. W porównaniu do tego co było jeszcze pare lat temu.... Wygasł patent i od razu mozliwosci sie otworzyły.

Ale polecam, zupełnie inna bajka niż BDZ. A i jakie możliwosci mixów! ehh.... Zacna zabawka

@biedronka:
NaSSA/ASRI/SSRI i tak dalej. Wywal to. Tym murzynów w murzynowie dożynają. :rolleyes:
Co Ci jest?
  • 1680 / 266 / 0
Ten lek traci magię po kilku razach. Zostaje mi tylko podwyższone libido i nic więcej.
Może na gaba-skręty pomaga. Mnie się nie podoba.
Największy przegryw na forum
  • 2939 / 245 / 0
Z tą magią faktycznie coś jest na rzeczy bo lek dość kapryśny - wczoraj przyjebałem ok grama iv i się zastanawiałem czy jestem porobiony czy nie, a ze dwa miesiące wcześniej czułem wyraźnie strzał z 150mg.
  • 56 / 23 / 0
Ale wy to codziennie walicie?
To nie ma prawa działać "bez przerwy". Ja robie 1 czasem 2 dni przerwy ( czyli 2-4 razy w tygodniu), i od czasu wejścia na 300mg nie odczuwam tolerki (no dobra, pierwszy strzał był w ogole inny) ale na tej dawce jade już od dawna i tolerki brak. przekladam z benzo, baclo, memantyna i innymi, a mixami też nie gardze. Róznie to bywa.
Ostatnio zmieniony 26 marca 2017 przez SmellyCat, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 134 / 18 / 0
Czytam ten wątek czasami i się śmieje sam do siebie.
Psych mi dawkuje to 900 mg na dzień. Brałem długi czas. To nie zabawka i żadna magia. To w chuj uzależniający lek i psychiatrzy nawet o tym nie wiedzą.
Objawy abstynencyjne są bardzo długotrwałe i dokuczliwe. Benzo nie pomoże, żadne flubromazepamy czy co tam pisaliście.
Wiem bo brałem to od połowy września. Ledwo się wykaraskałem z tego.
Psychiatrę opierdoliłem, żeby nigdy nikomu nie mówił że to nie uzależnia.

Uważajcie z tą swoją magią.

pzdr
  • 28 / / 0
@Smelllycat Politoksykomania, Zaburzenia osobowości typu borderline, GAD, fobia społeczna i coś tam jeszcze. Oraz ogromne wkurwienie na rodzinę za zabranie mi leków i wjebanie mnie do psychiatryka, dostałem psychozy od za szybkiego odstawienia klonów po 18 dniach zażywania, trzymali mnie rękami i nogami, żebym tylko nie wstał z łóżka i na błagania o klona mówili: NIC NIE MOŻEMY CI DAĆ. NIE MAMY ŻADNYCH LEKÓW. No kurwa całe 2 pudełka po butach zajebali i nie mają? 2giego dnia wezwali karetkę, która zawiózł mnie do psychuszki. Wyszedłem po 7 dniach na własne żądanie. Faszerują neurolepami, kwasem walproinowym TFU TFU mało mi wątroby nie zjebał. A może to była ekscytotoksyczność wtedy, jeszcze od odstawienia klona? Ból brzucha, biegunki, ból okolic wątroby, możliwe że też powiększenie było. Zajebali mi też szmartfon w trakcie pobytu ; ((( Planuję jutro zrobić badania krwi: amoniak, aspat,alat, leukocyty i eGFR bo 2 ostatnie miałem słabe ostatnim razem. Masz rację, odstawie te NASA i SSRI w pizdu. W sumie coraz gorzej się czuje i piecze mi kark. Ale się pokomplikowało. Mam też czasami skurcze kończyn i spadek koncentracji i uwagi. Aby tylko nie SM, dobry Boże miej mnie w swojej opiece.
Doświadczenia nie ściągniesz na wi-fi ziomek :-D
  • 56 / 23 / 0
@ digiity
Ja się śmieję sam do siebie, ze uwierzyłeś psychiatrze. Szczególnie w takiej kwestii.

@ biedronka
Nawet nie wiem co Ci powiedziec. jeżeli to prawda co piszesz, a nie mam powodu zeby Ci nie wierzyc to cokolwiek byś nie wział czy zrobił, stąpasz po kruchym lodzie, ale to pewnie wiesz.
Jako, że w pregabaline łatwo sie wkręcić, o czym świadczą choćby wpisy z poprzedniej strony, musisz sobie ogarnąć inne chemie i robić cykle. Zaopatrz sie jeszcze w Gotu Cole i Ashwagandhe, Alpre lub/i klona, Baclofen. Bez chemii w twoim przapadku cięzko. Oczywiście do niczego nie namawiam.,pisze czysto teoretycznie....
Ale na poważnie, potrzebujesz specjalisty. Na forum jest troche ludzi którzy załatwiają takie sprawy. Poszukaj.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.