Tytoń ma osobny dział → >LINK<
sypana to lavazza złota ale to już rzadko od święta, zwyczajnie nie ma czasu na takie ceremoniały jak trzeba rano zaliczyć kawusię i fajeczkę przed wyjściem do pracy
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Zarowno rozpuszczalna jak i mielona.
Polska firma btw ;)
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
21 stycznia 2024forum pisze: Z tańszych kaw najbardziej mi smakuje Astra.
Zarowno rozpuszczalna jak i mielona.
Polska firma btw ;)
w ogóle to najlepsza jest kawa z kawiarki, ja jakoś fanem ekspresów nie jestem, raz że dobry ekspres kosztuje ale to nie koniec bo później lubi się zepsuć, koszty serwisowania oraz konieczność częstego czyszczenia żeby tych kosztów unikać, na co komu taki masochizm
no muszę sobie kupić jakąś kawiarkę co się ją da jakoś sensownie odpalić na płycie indukcyjnej, żeby w weekend coś lepszego siorbać niż liofilizowana
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.