CannaBeat pisze:Dostałem wiadomość od pewnej osoby (pozdrawiam), że dlatego na mnie nie zadziałał, bo był w wolnej formie (free base) a nie w hcl.
By spróbować 1mg muszę zrobić waponizer.
Butelka ze sreberkiem na dole, dać tam odmierzoną dawkę i spalić jak DMT.
Z tym, że.. nigdy tego nie robiłem, a poza tym do najbliższego sklepu mam 3km z buta w deszczu, więc nie wiem, czy nie rozpuścić wymierzonych przez "pośrednika" 25mg w 76ml wódki cytrynówki 36%. Tyle wychodzi, jeżeli brać pod uwagę rozpuszczalność w alko 1mg/1ml.
Wtedy będę musiał wyparować wodę, alkohol, wypuścić to (nie chcę się najebać) a do płuc wciągnąć opary.
Tylko nie wiem, czy to, że rozpuszczę fenek w wódce ma jakieś znaczenie w porównaniu do spirytu.
Jakieś rady do waporyzowania?
http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... phenazepam
Myślałem o zrobieniu soli jakiejś, ale nie mam odpowiednich substancji chemicznych. Mam dostęp tylko do alkoholu, a jutro dostanę glikol pewnie.
W tym wątku z bluelight co podałem nie wiadomo czy to było HCL czy wolna zasada. Do tego w tym co palił była jeszcze difenhydramina. Może palenie czystej wolnej zasady Fenazepamu nie będzie jakoś specjalnie szkodliwe.
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Surveuilled: właśnie w tym linku gościu pisze o kaszlu dziwną substancją bo spaleniu roztworu tej benzodiazepiny.
No nie wiem, użyć innego rozpuszczalnika, czy co? Zależy mi na tym związku - chcę zejść z kody dzięki niemu.
Możliwe, by ktoś po połknięciu 50 mg w kapsułkach nie czuł działania żadnego (może na granicy placebo), a po 75mg nawet nie urwałby mu się film?
Albo będziesz miał tak jak ja, że dopiero gdy zjadłem całe zapasy, to zorientowałem się, że mam miesiąc wyrwany z życiorysu, a i do tego puste konto w banku :wall:, jedyny plus, że normalnie jakoś pracowałem.
To jest naprawdę mocna diazepina, nie wiem czy kolejny raz po nią sięgne
Myślałem, że będę miał idealne benzo, które pozwoli mi spać i cieszyć się życiem bez sępienia recept.
http://nooooooooooooooo.com/
Pytanie za pierdylion punktów - z jakiej planety pochodzę, skoro po 75mg fenazepamu, jednym mocnym piwie i 2mg etizolamu nikt (pomimo odwiedzin rodziny dalszej, która jednak mnie zna) nie powiedział nic w stylu "a co tobie kurwa jest?" jak to było po klonach (4mg), przy podobnej tolerancji.
Boję się tylko, że teraz jak skonsumuję klony, to się okaże, ze tolerka przez fenazepam mi tak podskoczyła, że będę musiał sobie dordzeniowo całe opakowania wciskać, żeby cokolwiek poczuć z działania :(
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.