Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
Nazwa: Ying-Yang, Tao
Kolor: Biały
Kształt: Okrągły
Logo: Dobro i zło
Gdzie: WLKP
Kiedy: 09.11.2007
Sposob przyjecia: doustnie
Opis dzialania: to co cala reszta tych jing-jongow, bezroznicy czy rozowy, niebieski, bialy.. zamulajace gowno, po ktorych najlepiej isc spac ;). Zjedzone w ilosci 6 przez 5h spowodowalo urwanie sie filmu, moze nie tak urwanie co pociecie. Pamietam tylko urywki. Brak przyplywu energi, brak checi do tanca, brak empatii.. po prostu zamlujacece gowno, ktore mimo, ze mam za 4zl/szt. nie wezme juz. Czekam az krysztaly MDMA znow dojda :), juz sa w drodze.
Ocena: 3+/10 - za to, ze jest po nich w ogole milo
[ external image ]
Bless!
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2007 przez Wizeush, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RóżA »
Nazwa: NL

Kolor: Mdły niebieski, nakrapiane na ciemnoniebiesko

Kształt: Okrągłe

Logo: NL

Gdzie kupione: Wielkopolska

Kiedy kupione: Niedawno :P

Sposób przyjęcia: Doustnie

Opis działania: Wchodzą dosyć długo (około godziny, może troszeczkę mniej) ale za to bardzo przyjemnie. Dźwięczna muzyka, średnia euforia oraz sympatyzowanie się z otaczającymi osobami :]

Ocena działania: 7/10

Dodatkowe komentarze: Po spożyciu siedmiu (na początek 4, po około dwóch godzinach dwie i za następne dwie godzinki jedna) czułem się wyśmienicie :P , choć z początku faza nie była wcale taka jakiej się spodziewałem. Ale przynajmniej normalnie usnąłem...
  • 46 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Geko3 »
Nazwa:Serduszko

Kolor:Bialy

Kształt:Okragly dobrze zbity

Logo:Serce

Gdzie kupione:Świetokrzyskie

Kiedy kupione:Tydzien temu

Sposób przyjęcia:Doustnie polykane w calosci

Opis działania:Zazucilem jednego dropsa slyszac o nich ze sa kosmiczne. Polklem w calosci. Bania wkrecila sie po ponad 1h. Gdy zaczely dzialac totalna euforia, sympatia, milosc do ludzi i do wszystkiego.Jednak drops trzymal ponad 2h. Zadnej zwaly ani nic.

Ocena działania:9/10 malo jest takich dropsow ktore az tak klepia po 1
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: konopka89 »
Nazwa:lacoste

Kolor:zielony z białymi plamkami

Kształt:okrągła :)

Logo:zielone krokodylki

Sposób przyjęcia: do ustny, połknięcie :)

Opis działania: Siada na żołądku, rozpala wewnętrze cały organizm.Wbiła mi sie jakoś po godz ale dziwna faza w chuj, z niczym nie mieszałam ale zniechęcenie do działania, żadnej euforii ani empatii. Na kolejny dzionek po 6h snu
łeb napierdala, jak na kacu...

Ocena działania: 1/10

Dodatkowe komentarze: ścierwo, już tej piksy nie wezmę... ;/
Mój umysł
  • 46 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Jazzman »
Nazwa: Dolar
Kolor: Pomarańczowy
Logo: $
Sposób przyjęcia: Połknięta połówka za 1h następna połówka
Opis działania: Wczoraj jadłem połówke to nie zrobiła na mnie jakiegoś większego wrażenia. Dzisiaj cały dolar pokazał na co go stać. :D Niesamowita euforia, banan z mordy nie do zdjęcia, ciarki bez przerwy, niesamowity klimat psychodelii. Jadłem w klubie i do tego 2 krechy klamota i w chuj trawy, ale pixa robiła zdecydowanie największą robote :D. Jedyny minus że trochę przymulają, chociaż ja tańczyłem ale zrobiłem trochę nosa.
Ocena działania: 7/10
Dodatkowe komentarze: Na prawdę zajebista psychodela, opłaca się je wszamać, polecam! ;]
Never stop the madness...
  • 59 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: yuppy »
Nazwa :Wisienka podwójna
Kolor: Czerwona
Logo: Wisienki
Sposób aplikacji : Pogryziona i zapita browarem
ocena :7/ 10
miejsce : Opolszczyza
Miała ładne logo, była twarda ( nie miała smaku speeda)
Euforia przez ok 4 godz . Działała b dobrze ale mogło to być spotęgowane dużą ilością alko...
Brak problemów z zaśnięciem
To nie moje są słowa...
<><><>><<><><><><>
Mogłem być kałem albo kosmosem...
>>>>>>>>>>>>>>
mr. don igrkupe we własnej osobie !!!
  • 193 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maniak_17 »
Nazwa: Dolce and Gabbana

Logo: D&G

Gdzie kupione: Mazowieckie

Kiedy: Ok miesiąca temu

Opis działania: Schizy i halloony po niech jak skurwysyn. Tańczyć sie nie chciało w ogóle, dużo bardziej już rozmawiać. Brak eufori. Na impreze nie nadają sie w ogóle.

Ocena działania: 4.5/10

Nazwa: Dolce and Gabbana

Logo: D&G

Kiedy: Tydzień później

Opis działania: Spodziewałem sie tego samego krążka co ostatnio, ale los mnie zadziwił.
Kompletnie inna piguła. Brak halucynacji i schiz, ale jest więcej eufori po nich. Z tańcem średnio.
Niczym nie zadziwiła.

Ocena działania: 5/10

Nazwa: Chińskie znaki

Kolor: Biały (nakrapiane)

Kształt: Koła

Logo: Chińska litera

Kiedy: Właśnie schodzą.

Opis działania: Przyzwoite dropsy, wejście standardowo po 40, później wybuch sympatii i ochota do tańca.
Halucynacje raczej po tym marne, ale są. Trzymają 2-3.

Ocena działania: 7.5/10

Dodatkowe komentarze: Weszły 6 z 10.

Jedliście to [ external image ]??
Podobno Holandia, drogie.
Ostatnio zmieniony 22 listopada 2007 przez Maniak_17, łącznie zmieniany 1 raz.
Błędne koło.
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maly1989 »
Nazwa: podwojne wisienki

kolor: Biały

Logo:Podwojna wisienka

Gdzie: 3miasto

Kiedy: tydzien temu

Sposob przyjęcia: 2 Pogryzione, doustnie, zapite browarem 1 polknieta po 2h

Opis Dzialania: Na impreze swietne!Euforia i ogromna empatia, nie męczą.Nic tylko zarzucac i zdobywac parkiet:D Lekkie zamotanie, ale raczej przyjemne.Polecam!

Ocena dzialania: 8/10 na prawde dobre pixy
Uwaga! Użytkownik Maly1989 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
Nazwa: Mitsubishi
Kolor: Niebieskie
Kształt: Trojkat
Logo: Logo marki Mitsubishi ;)
Gdzie: WLKP
Kiedy: 24.11.2007
Sposob przyjecia: doustnie
Opis dzialania: Z gory zaznaczam, ze te dropsy nie sa pochodzenia Polskiego ;). Podobno przyjechaly z Holandi. Ale jest ich teraz ogolnie duzo w WLKP, wiec warto opisac.
Wiec podobno zawartosc to cos okolo 100-120mg MDMA. W smaku byly strasznie gorzkie, byly tez bardzo duze, gdyby porownywac do normalnych okraglych dropsikow. Oczywiscie gdy zaczynaly wchodzic lekkie nudnosci jak to zawsze u mnie przy MDMA. Wchodza 40-50min. Jak juz sie zaladuja po karku przechodza mile ciarki, swiatla staja sie bardziej wyostrzone, wszystko kolorowe no i muzyka ktora daja takiego kopa do tanca, ze ciezko wysiedziec na nich. Wiadomo banan na mordzie, gadane w chuuuj i milosc do wszystkiego. Dzialaja ponad 3h, po czym wraca sie powoli do normalnego stanu. Spi sie zajebiscie po nich. na nastepny dzien lekkie otepienie mozgu ;), i mile wspomnienia.
Musze przyznac, ze nie mialem tak dobrych dropsow od 2-3lat. Ogolnie zjadlem tylko 1 :), i wystarczylo.
Ocena: 9/10 - polecam
[ external image ]
  • 762 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
Nazwa: Pentagram
Kolor: Niebieskie
Kształt: Kółko
Logo: Wyryty pentagram
Gdzie: 3city
Kiedy: 24.11.2007
Sposób przyjęcia: donosowo
Ile: 1 i 2/3
Opis działania: Empatia, szczęście, miłość.. jest wszystko, ale w mniejszej dawce. Po prawie dwóch przyjętych donosowo jestem w stanie zachowywać się w gruncie rzeczy normalnie.
Dodatkowe uwagi: IMO zawiera MDMA, choć w niedużej dawce. Minimalnie trzeba wziąć ze dwie doustnie, żeby czuć konkretne działanie, choć już po niecałej jednej czuć, że w ogóle działa. Szuwaru prawdopodobnie nie ma, wczoraj kumple jak miśki zasypiali. Warta uwagi ze względu na pożądaną substancję, choć mogły by być mocniejsze.
Ocena: 7,5/10
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2008 przez Magicien, łącznie zmieniany 1 raz.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
Zablokowany
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.