/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
karokaro22 pisze:Nie mieliście wrazenia ze ten lek trochę za bardzo podnosi ciśnienie? Cisnienie mam na nim b.wysokie a jak juz wezmę ciut więcej leku i np 2 tabsy pseudoefedryny to juz wogole robi się masakra.
I teraz pewnie zaczyna się szukanie co by tu dalej dorzucić,zobacze jak długo się naleczysz moklo
Vincent Vega pisze:He he, no 230/150 to faktycznie masakra. Czaicie? Takie miała ciśnienie.karokaro22 pisze:Nie mieliście wrazenia ze ten lek trochę za bardzo podnosi ciśnienie? Cisnienie mam na nim b.wysokie a jak juz wezmę ciut więcej leku i np 2 tabsy pseudoefedryny to juz wogole robi się masakra.
Vincent wywlekanie prywatnych rzeczy na forum jest infantylne i nieeleganckie, mscisz się na mnie w bardzo głupi sposób,nie sądziłam ,że takie dziecko z Ciebie.
"I suffered severe depression, and doctors refused to prescribe moclobemide to me at first, so I looked up the patent and made me some. The dose is 150 mg in the morning and 300 mg after lunch. Never use moclobemide with amphetamines, phenethylamines or the like, as severe blood pressure rush, heart attacks and even death may be the result! (From a pharmaceutical book). Moclobemide is totally legal here, and not controlled. Watched chemicals are not necessary. I don't know the legality of Moclobemide in the US. The procedure is not dangerous, but only people with chemical knowledge should carry out the synthesis..."
Naprawdę warto się moklobemidem interesować? Czy ktoś może opisać sampoczucie po nim porównując go np. do bupropionu, meth, etylofenidatu (tak tak właśnie takie dziwaczne porównania mi są potrzebne) czy pierwszych dni na fluoksetynie (ten cudowny spidzik ah).
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.