Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1474 / 15 / 0
Nie chce robić burdelu w innych wątkach, więc rozkopuje ten.

Jako że chce sobie potripować z deksem i 2C-E dzisiaj, a zaczął mnie dość niekiepsko boleć ząbek, więc łyknąłem jeden antidol i 300mg ketoprofenu.
Przy takim zestawieniu nie ma żadnych przeciwskazań by złeść paczke akodżinksa i 20mg wyżej wymienionej fenetylki?
Z góry dzięki
  • 757 / 31 / 0
Nie bój się. Jeśli Cię rozjebie to po prostu nie będziesz mógł wstać (do leżenia Ci opiekun raczej niepotrzebny). Gorzej jakbyś jakimś cudem sigma-plateau złapał ale na to to raczej szansy nie ma.
  • 2310 / 11 / 0
@ce to chyba MAO ( tylko nie wiem jakie ) . Gdzies śłyszałem nieciekawą relacje z doznań, także lepiej szamaj 2Ce na drugi dzień po DXM . Ja tak orbiłem z Br DF'ami i było gites .
  • 1474 / 15 / 0
Akurat o miks 2C-E z DXM'em mi nie chodziło...
Podobno to MAO, ale mieszałem te dwa wiele razy i nigdy nic złego mi sie nie działo.
Chyba że w głowie %-D
  • 46 / / 0
A ja mam pytanie co do kawy i napojów energetycznych. Można chlać?
Załadujwszechświatdodziała.Wycelujwmózg.Strzelaj.
  • 2771 / 36 / 0
Można, dlaczego by nie? Zarówno przed, w trakcie, jak i na zjeździe (tu chyba zadziała najciekawiej).
  • 5299 / 104 / 0
Nie polecam pić energetyków jakichkolwiek. Wzrasta ciśnienie, nie tyle niepokojąco, co po prostu może nie być przyjemnym odczuciem. Lepiej se zapalić szałwii ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 762 / 32 / 0
Energetyk do zapijania tabsów jest zajebiście polecany dla wszystkich lubiących jebnąć rzyga po deksie. Sprawdzone na kumplu któremu żadne cole, kwaski, sraski, 3 cytryny, huje octy dzikie węże nie pomagały.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 3248 / 3 / 0
Energetyki, energetykami, ale walnąć sobie kawę 45 minut przed zażywaniem to nie jest wcale zły pomysł...
  • 5299 / 104 / 0
No ok, niechaj będzie. Tutaj przyda się wiedza o kawie i swojej reakcji na nią; chodzi o to mi, by dobrać sobie oczywistycznie optymistyczną dawkę. Półtorej łyżeczki rozpuszczalnej Nescafe i galop.

Nie wiem tylko po co pić kawę. dex wchodził mi czasami bardzo sennie, idzie się do tego przyzwyczaić i imo najlepiej się wtedy położyć i czilować [radiohoryzont mniam!]. W tym jakże sennym stanie można popłynąć daleko. Dlatego też nie widze sensu picia kawy. Mam mieszane odczucia co do łączenia kaszlodynu ze stymulantami
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.