Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
To bardzo fajnie. Pochwal się czymś jeszcze. I koniecznie pierdolnij szereg identycznych emotek, żeby podkreślić jak strasznie się miotasz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2877 / 100 / 0
Kurwik pisze:
Miałem nadzieję, że już światle umarłeś i tańczysz z Jezuskiem...
Spadaj ;]
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Platon »
Miotasz to sie ty chłopku próbując mnie rozkminić. Jak kartony będą to se je oszame, ale nie miotam się szukając ich jak ten debil. Nawet jak będą to nie zjem tego zbyt wiele bo nie chce mieć takich ras na móżdźku jak ty. Masz coś z banieczką na bank. a tu masz szereg identycznych emotek które odzwierciedlają mój stusunek do ciebie :diabolic: :diabolic: :diabolic: :diabolic: :diabolic: :diabolic: :diabolic: :diabolic: :diabolic: :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Platon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nowy benzodxm.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 145 / 1 / 0
Platon gdzie mieszkasz?
  • 2244 / 23 / 0
W Grecji. Mieszkał.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Platon »
Skierniewice. To między Łodzią a Warszawką. Tutaj jest ciężko o LSD. W Żyrardowie by się wykminiło. Ale ja nie chce kminić jakimiś okrężnymi drogami. Chce mieć nowego, nielizanego , pysznego kwacha
Uwaga! Użytkownik Platon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nowy i zajebisty, to miłe.
nic,,,
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ramk4 »
fety już się nawciągałem za całe swoje życie jak jeszcze byłem kawalerem - do browna nigdy mnie nie ciągnęło a tripy jakoś się wpasowały w moje chęci poznawania świata.
Uwaga! Użytkownik ramk4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ramk4 »
mam żonkę i syna i oboje raczej oświeceni życiem bez miłości do Castanedy.
Uwaga! Użytkownik ramk4 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.