Wszystko, co dotyczy hodowli/uprawy grzybów psylocybinowych.
Jakie grzyby są Twoim zdaniem najlepsze?
Krajowe łysiczki
967
62%
Krajowe muchomory
104
7%
Importowane (wszystkie wrzucam do jednego wora)
491
31%

Liczba głosów: 1562

ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
uff, dziekuje za informacje
  • 366 / 80 / 0
Mój growkit zakończył żywot po 4 rzucie. Pojawiła się pleśń.
~22g, ~15g, ~12g, i z 4 też na oko 12g.
Mikrodawkowanie pomaga, czekam aż mi się zmiejszy zapas i postaram się zdobyć kolejną odmiane. :grzybki: :grzybki: :grzybki:
  • 11 / / 0
Siemano, mam przygotowane ciastko już od 10 dni i dalej nic się nie dzieje.
Gdzieś tam przeczytałem, że potrafi nic się nie dziać do 2 tygodni, ale u mnie to wygląda dosłownie tak samo jak po odssaczniu wody XD ps pierwszy gk
  • 366 / 80 / 0
17 października 2020Weedonator pisze:
Siemano, mam przygotowane ciastko już od 10 dni i dalej nic się nie dzieje.
Gdzieś tam przeczytałem, że potrafi nic się nie dziać do 2 tygodni, ale u mnie to wygląda dosłownie tak samo jak po odssaczniu wody XD ps pierwszy gk
Spokojnie, też długo czekałem na 1 raz. Jak zobaczysz pierwsze piny to w moment urosną.
Wietrzysz i pryskasz ?
  • 11 / / 0
Tak, wietrze i pryskam. Martwi mnie to, że nawet nie pojawiła się ta '' biała pleśń '' :płacz:
  • 11 / / 0
Szybka aktualizacja. Piny się pojawiły (stosunkowo chyba dość późno bo prawie po 2 tygodniach), ale pojawiają się tylko po obrzeżach gk. Myślicie, że mogłem coś zjebać czy po prostu grzybki sobie wybrały tamte miejsce na start rozwoju?
  • 366 / 80 / 0
Zakleiłeś boki czymś? Czarną taśma, czy folią ?
  • 11 / / 0
Nie, nie zakleiłem XD ale ogólnie światło pada w większej ilości na górę, gk jest postawiony w takim hmm 'specjalnym' miejscu
  • 6 / 4 / 0
Witam,
Pierwszy rzut z growkita, stan po mniej więcej 10-12 dniach. Robione według zaleceń (wachlowanie, pryskanie)
Czy to pleśń?
Pachnie niby grzybami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 11 / / 0
Siemano, mam kilka pytań związanych wiadomo z czym i postanowiłem je jakoś uporządkować, a więc:
1.kiedy wiadomo że materiał jest dobry do zbierania?
2.jakieś sposoby suszenia? Ja susze między kartkami gazety.
3.co zrobić z gk po pierwszym rzucie?
4.jak zrobić i jak przechowywać odcisk?
No to chyba wszystko hehe :ręka:
A no i jeszcze możecie rzucić okiem na to i powiedzieć czy są zdrowiutkie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.