~22g, ~15g, ~12g, i z 4 też na oko 12g.
Mikrodawkowanie pomaga, czekam aż mi się zmiejszy zapas i postaram się zdobyć kolejną odmiane.
Gdzieś tam przeczytałem, że potrafi nic się nie dziać do 2 tygodni, ale u mnie to wygląda dosłownie tak samo jak po odssaczniu wody XD ps pierwszy gk
17 października 2020Weedonator pisze: Siemano, mam przygotowane ciastko już od 10 dni i dalej nic się nie dzieje.
Gdzieś tam przeczytałem, że potrafi nic się nie dziać do 2 tygodni, ale u mnie to wygląda dosłownie tak samo jak po odssaczniu wody XD ps pierwszy gk
Wietrzysz i pryskasz ?
Pierwszy rzut z growkita, stan po mniej więcej 10-12 dniach. Robione według zaleceń (wachlowanie, pryskanie)
Czy to pleśń?
Pachnie niby grzybami.
1.kiedy wiadomo że materiał jest dobry do zbierania?
2.jakieś sposoby suszenia? Ja susze między kartkami gazety.
3.co zrobić z gk po pierwszym rzucie?
4.jak zrobić i jak przechowywać odcisk?
No to chyba wszystko hehe
A no i jeszcze możecie rzucić okiem na to i powiedzieć czy są zdrowiutkie
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.