- czysty i pewny towar, który nie wchodzi w jakiś pomarańcz,
- nie pachnie zgnilizną albo czymś przy czym nie jesteś w stanie wytrzymać,
- jeśli temat nie jest mokry i nie osadza się jak głupi po samarce ( mówimy tu o ketonach, niektóre narkotyki z racji syntezy są po prostu mokre a ich jakość jest bdb, jednakże w przypadku ketonów nie jest to wskazane i świadczy o pewnych błędach )
Spokojnie zamrażarka w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Polecam jakiś plastik, do którego wrzucasz wypieki najlepiej zapakowane próżniowo, jeśli planujesz dłuższe posiedzenie i tyle.
pozdr.
19 sierpnia 2025freezin9moon pisze: Bo ja wiem... fizycznie to bardzo slaby skret po opio moze troche przypomina, troche nogi dokuczaja i to tyle. 8mcy iv gora 2 dni przerwy. Wejscie dobre, dzialanie ogolnie chujowe i bezproduktywne, jedyny oprocz wjazdu plus to jako takie dzialanie przeciwbolowe (via norepinefryna), krotkie niestety, no i brak zapotrzebowania na nikotyne. Przy malych ilosciach na sesje 1-2g szkody na psychice do przezycia, znuzenie i nieregularny sen. Paranoi, stanow depresyjnych, itp rewelacji - nie bylo. Mysli samobojczych nie wliczam, bo te mam na porzadku dziennym, jeszcze jak uslysze niechcacy madrosci lub blok reklamowy w srodkach masowego przekazu i pomysle ze ww. trafiaja do grupy docelowej to pozdro. Bez zamiarow realizacji, spokojnie, nie te czasy.
Jak to wyglada u zawodnikow co bez dychy w kieszeni nie zaczynaja imprezy to cytujac klasyka "nie wiem, choc sie domyslam". W kazdym razie wypada przypomniec ze odpadajacy nos nie gwarantuje zostania supergwiazda muzyki pop![]()
Za czym tu w ogole tesknic to nie wiem, (poza wjazdem i nie jest to zacheta), IMO ten sam problem co z alkoholem:
dostepnosc (i bez wiekszych problemow w dobrej jakosci), tanie, ostracyzm, jaki ostracyzm, kamien wszyscy wala, jeszcze, kurwa, na tekst "to uzywka nie narkotyk" czekam i bedzie do kompletu. Niesamowicie sprzyjajace okolicznosci do odstawiania.
Jak? Na szybko 2 pomysly, Zamulic sie rolkami, odespac, poprawic, dalej wiadomo, poki dzialaja to troche nie ma sensu walic (cpunska ekonomia FTW a jak!). Znalezc sobie jakies pozyteczne zajecie. Nie przyjemne. Pozyteczne. Detoks dopaminowy krotko mowiac. Tylko sie z kolei w benzo nie wjeb bo CT po krysztale bedziesz z rzewnymi lzami wspominal jak przyjdzie co do czego.
drugi - zasadnicza wada, ogarnietego magika trzeba - raz ze NFZ to nie jest koncert zyczen, dwa ze wizyta prywatna jawi mi sie jako najdrozsza loteria ever bo mozna wydac pare stowek i chuja dostac (ale jestem uprzedzony i daaaawno nie bylem), trzy ja nie wiem co tam szanowny @Rudalke masz w papierach i jak bardzo obniza to szanse na szczesliwy numerek z farmaceutka (e-recepty rzecz jasna), ale jak chcesz zmienic na cos podobnego i schodzic to ogarnij bupropion i wtedy jestes boss na dzielni, legitnie pizgasz farmaceutyczny beta-keton a nie randomowe krysztaly od Seby jak byle holota, co sobie dogadac recepty nie umie.
Jeśli poleci się 1 dzień na 3CMC, to ile potrzeba czasu aby zregenerowała się dopamina? Jeśli ktoś grzeje raz w tygodniu to jest ok czy zbyt często?
@mathey88
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
08 października 2025mathey88 pisze: Witam,
Jeśli poleci się 1 dzień na 3CMC, to ile potrzeba czasu aby zregenerowała się dopamina? Jeśli ktoś grzeje raz w tygodniu to jest ok czy zbyt często?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
08 października 2025Stteetart pisze:Nie nie jest ok. Kwestie regeneracji ilosci dopaminy to jeden z problemów który występuje przy ketonach. Tam jest dużo więcej problemów z np stresem, niedojadaniem, odwodnieniem aż po zmiany w receptorach - downregulacja czy sensytyzacja.08 października 2025mathey88 pisze: Witam,
08 października 2025mathey88 pisze: Witam,
Lecz w dużej mierze szanowny kolego zależeć będzie to od Ciebie samego, Twojego życia, suplementacji oraz samego związku który przyjmujesz!
( np jego czystości wraz z zanieczyszczeniami, z którymi organizm też sobie musi poradzić, o dawkach nawet nie wspominam bo to też gra kluczową rolę a nawet częstotliwość ich dorzucania! )
Nie da się dać jednoznacznej odpowiedzi ile czasu OGÓLNIE człowiek potrzebuje na ogarnięcie dopaminy ( i innych spraw w organizmie ).
Ja z racji stażu mogę być gotowy na kolejną sesje z 3CMC po 2 dniach od ost maratonu... ( to tylko przykład ).
TY możesz z kolei ogarniać się po tych samych dawkach co ja: tydzień - dwa a może i miesiąc...
ale tak zapobiegawczo DLA CIŚNENIOWCÓW to min tydzień... => aby szkody, które sobie wyrządzasz nie rozwaliły ci układu UON oraz nagrody za szybko.
z kolei "osobiście polecam" ..nie mylić z polecaniem brania narkotyków
przerwę min. miesiąc. gdzie mamy i dietę / i sen / i jakikolwiek ruch... pozdro.
08 października 2025nCuX pisze: Hhmm przy 3cmc nie trzeba regenerować też serotoniny?
trzeba + wiele wiele innych spraw/rzeczy, z których sobie użytkownicy kompletnie nie zdają sprawy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/globalimage.png)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/juremapreta.jpg)
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/trump.jpg)
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/niemowlekokaina.jpg)
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.