Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 624 / 0
Badtrip oznacza aż za bardzo mocną fetę, lub za dużą dawkę na raz.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 2 / 0
może to jest ta speed paste z nl srogo ryjąca beret ?
  • 3245 / 624 / 0
Tego to ja już nie wiem, ale to ze zdjęcia bardzo kojarzy mi się ze starymi czasami tłustej fety zbijającej się w kuleczki. Wizualnie dla mnie to zwykła dobra polska amfetamina.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 2 / 0
A psychoza amfetaminowa robi sie od codziennego wciagania tematu? jak długo trzeba wciagac zeby do tego doszło? i jakie sa jej objawy?
  • 227 / 77 / 0
@trzykrotnie psychoza amfetaminowy może pojawić się już po pierwszej kresce.
Wystarczy przywalić o wiele za dużą krechę.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / / 0
Psychoza dopada, gdy ci przestymuluje receptory, czyli jak weźmiesz za dużo albo feta jest za mocna. Np ja jestem wrażliwy i wystarczy jedna kreska i 12 godzin nie śpię. Jak chce zasnąć to zolpi mnie uśpi na 3h, a po obudzeniu dalej czuję fete aż nie minie te 12h. Ciekawy jestem ile w tym realnej wrażliwości, a ile z tego sobie wmówiłem i zaprogramowalem jakimś sposobem (bo fete brałem rzadko generalnie). Do tego za dużo fety i strasznie płytki oddech, szybkie krótkie oddechy, męczące dla ciała i głowy. A to jeszcze nie psychoza, do tego trzeba więcej. Zaczynasz widzieć ludzi-cienie itp. Podobnie się robi jak nie śpisz tak ze 4 dni podobno. Nie wiem, bo nie spałem max 2 może.
Euforia po fecie... jakaś tam jest, ale nie taka rozlewająca ciepłem jak po emce. Raczej taka co mieli gumę i jest w dobrym, szybkim nastroju.
Samo życie.
  • 98 / 2 / 0
lubicie sie pokazywac na futrze?
  • 5396 / 966 / 0
Na początku przygody lubiłem, normalnie uczestniczyłem w życiu społecznym z czasem czlowiek się alienuje. Teraz to bym na 100% z domu nie wyszedl... z kilku powodów. Ale nie chce mi się rozpisywać.

Przepraszam za offtop, nie zauważyłem że to wątek diagnostyczny a chciałem odpisać.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 311 / 44 / 0
Ja od niedzieli waliłem najpierw dyche bk teraz mam 15 fety i została mi z 7 ale to wszystko oralnie zamykam w małe tabletki, i normalnie do roboty chodzę gadam z ludźmi tylko pomału zaczynają się schizy że każdy wie ale to tylko paranoje grunt to być pewnym siebie i nigdy nie opuszczać wzroku tylko patrzyć się tak długo az druga osoba odwróci wzrok wtedy jesteś góra i nikt nie będzie zadawał ci pytań
  • 2532 / 602 / 0
18 stycznia 2023trzykrotnie pisze:
lubicie sie pokazywac na futrze?
Tak,lubilem to jak po tym wygladam,podobałem się sobie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.