Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
dałem dupy jak h**...
rano o 9 maturka z chemii rozszerzonej, obudzilem się o 3, zjadlem płatki z mlekiem ktore przegryzlem kilkucentymetrowym wąsem. od tego czasu brzuch mam tak nadęty jakbym ku*** nie wiem co. ruszac sie nie moge, za kilka godzin matura xxxd mial ktos cos podobnego? (na marginesie tolerka na ketony w miare, a ten dzisiejszy wąs byl 5-tym wąsem alfy w przeciagu 4 miesięcy. )
Akceptuję post, bo chętnie się dowiem jaki jest sens brania ketonów przed maturą, Fuko
  • 839 / 67 / 0
Ja bym wstąpiła do apteki po coś na wzdęcia, jakiś ulgix, czy coś z tych rzeczy. Jeśli nie masz apteki po drodze to w żabkach/freshach też przeważnie mają uligx wzdęcia/trawienie. Próbuj, może coś pomoże :) I powodzenia na maturze :hug:
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 495 / 22 / 0
Espumisan + jakis delikatny spacerek

Trochę spóźniona ta odpowiedź, bo matura o 9:00, ale akceptuję, bo espumisan to lepszy pomysł niż ulgix. Fuko
  • 6 / / 0
pytanie to zadaję w imieniu kompleksu badawczego prof Żarówkowskiego, samemu nie będąc jednym z jego laborantów:

czy to prawda, że trzymane w hermetycznym zamknięciu, znaczne ilości alfy, nabierają właściwości wybuchowych przez kondensację jakichś tam gazów, oparów etc (nie wiem, nie znam się, ja tu tylko sprzątam)?
jeśli tak, a nie jest to zwyczajna legenda miejska - w takim razie, JAK bardziej doświadczeni naukowcy doradzaliby Żarówkowskiemu i jego zespołowi przechowywanie... dajmy na to, pół kilowego wora, tak żeby nie doszło do wypierdolenia składu przy labie razem ze szczurami laboratoryjnymi? :'(
pal licho skład, ale zwierzątek żal
  • 1 / / 0
Założyłem konto specjalnie. Przed maturą byłem w kilkudniowym ciągu na alfie. Przed podstawowymi wgl nie spałem i bezpośrednio przed wrzucałem oralnie spore dawki.

Na matmie i polskim dostałem paranoi, że ktoś mnie wyczai. Wyglądałem jak chory na grypę, cały spocony, a przewracając kartki trzęsły mi się ręce co potęgowało przerażenie. Efekt był taki, że z banalnych dla mnie pytań wyciągnąłem mierną połowę możliwych pkt.

Z mojego wiodącego przedmiotu uzyskałem jakimś cudem 98 % ale nei jestem pewien czy bezpośrednio przed tą akurat maturą jebałem alfę. Za to 10 minut po zakończeniu od razu wrzuciłem ze 40mg w kiblu,

Również zdawałem m.in. chemię , która była moim ulubionym przedmiotem i byłem do niej świetnie przygotowany, a dostałem ledwie 67 %

Przed ustnym angielskim paliłem maczankę bo nie mogłem zdzierżyć, że ludzie, którzy już skończyli palą, a ja mam jeszcze 1,5 godziny czekania :D Wyszło prawie 90% ale ta matura była śmiechu warta.

1)Nie bój się - nie ma czego przede wszystkim się zrelaksuj - i tak będziesz dużo lepszy niż większość - nie ma nic gorszego niż strach na egzaminie
2)Nie wal już alfy przed kolejnymi maturami :D

Fuko - sensu ni ma ni chuja, można na alfie przyzwoicie zaliczyć matury ale z pewnością znacznie zaniża się swoje mozliwości
  • 5 / 1 / 0
dobra... o 90% nawet nie marze.
cale 3 godziny w glowie słyszałem "ku*** boli" przez co nie dalo sie skupić, ale na szczęście tegoroczna nowa matura z chemii na poziomie rozszerzonym była banalna(w moim przekonaniu). licze na 70%-80% I zaluje bo byla tak prosta ze 90% z palcem w ... mozna było wyciągnąć po maturze jakies zdjecia chcieli robic, odpowiedzialem z gracją psychola "spier***** mi z drogi bo rozjade".
wszystko gladko I szczesliwie by sie zakonczylo gdyby nie ten odpal na końcu...
  • 172 / 11 / 0
umrzesz zanim zdążyłoby wybuchnąć
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Dobra... Pieprze miłe przywitanie bo nie jest mi miło sięgać tutaj po pomoc. Zawsze radziłem sobie sam i mam niestety spore doświadczenie w rożnego rodzaju substancjach ale to lekka przegina. Od początku, wypiłem 3 piwa i 5x 50ml czystej... Dalej wiadomo mimo obietnic stawianych samemu sobie zadzwoniłem po ulubiona trójkę... z tym ze okazało sie ze mam do czynienia z czymś o wiele mocniejszym. Przyjąłem sniffem ok 100mg (nieświadomie) około godziny 22:30 jest 7 rano i nadal czyje sie bardzo dziwnie, tak dziwnie bo ani to spać ani dociągnąć. Generalnie drodzy użytkownicy tejże substancji proszę o radę co mam zrobić zeby zniwelować ten zjazd? Dociagac? Próbować zasnąć? Heh nie mam pojęcia ale tego stanu nie życzę nikomu.
  • 172 / 11 / 0
Zbij to jakimś benzo
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 1 / 0
Kto obecnie jest na alfie branej w ciągu i ile trwa ten ciąg? Jakie wrażenia?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.