Wiec najlepiej w sobote juz zaopatrz sie w paczuszki thio albo antidolu :)
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Podbijam, co u Ciebie? Jakieś historie osobiste albo znajomych?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
03 czerwca 2018UJebany pisze: [mention]Klepsydra[/mention] Masz podane, ze mieszkasz w amsterdamie.Jak tam z praca ? Jak sie zyje ? Jaki stosunek ludzi do obcokrajowca ?
Żyje się po staremu. Nie mam żadnego kontaktu z jakąkolwiek Rodziną.
Co do historii mogę Wam przekopiowac swoją ostatnią z anegdot:
Mój Przyjaciel Czeczen.
Dobra, masz folie Klepsydra?
yhm, trzymaj
No ale nie taką do plomb vładna, ameliniową vładna.
Niby skąd? Przecież nie palę
A lufka masz vladna? No poratuj przyjaciela vladna
Nie no skąd ja Ci wezmę?
A posypiesz vladna?
To co, pestki też nie masz? Przecież kupowaliśmy razem, stałeś obok mnie?
ahaha no tak vladna, ja zapomniał. Tyle na głowie, wyjeżdżam do Wiednia do brata. On mi da mieszkanie i pieniądze, tylko muszę mieć na drogę. Bo to pestka jest dobrze vładna, ale magda to tak jeszcze lepiej vładna
Kiedy jedziesz?
Zobaczymy vladna, hehehe
No Trzymaj się ciepło :hug: przyjacielu
:hug: Uważaj vładna na siebie
3 h później.
Oh klepsydra vladna ja umieram vladna pomocy! Nic mi nie wyszlo vładna, ja byłem w W, ale tam vładna nic, zupełnie nic, ja umieram vładna pomóż mi błagam! Od rana nic nie mam vładna
Jak to od rana? Braliśmy niecałe 3godziny temu, RAZEM. Czeczen, braliśmy RAZEM
A, ja sie pomylił vladna, ja mówił, że od popołudnia. A jutro pociąg
Trzymaj, w tym kraju nic dobrego Nas już nie spotka. Dużo Ci brakuje?
karateka mi nie chciał dać, ale to człowiek bez honoru, on nie wie co to honor vładna, nic nie rozumie vładna. Nikt Ci tu Klepsydra nie pomoże vładna, nikt vładna. Ty człowiekowi zawsze pomożesz vładna, ile razy vładna ja pomagał i pomagał i vładna nic.
(…)
Hej Omar! Co tam?
Wiesz jak jest. "Vładna" wziął ode mnie dwie pestki na wyjazd.
Ciekawe, podobno nikt mu nie dał.
Jak mu nikt nie dał? Ja mu dał, połowa Czeczenów mu dała i drugie tyle kaukazów.
XD
XD
No nic, 3maj się
NASTĘPNY DZIEŃ WIECZÓR
Klepsydra vładna jak dobrze że to Ty! Ja zawsze mam takie szczęście, jak Cię potrzebuje to jesteś vładna, jak mi potrzebna dobra człowiek vładna ja patrzę i Ty jesteś, jak dobrze vładna :hug:
:hug: Oh Czeczen, jak mogę Ci pomóc?
Ja mam rzeczy vładna w tej dziurze co tam mi zabrali wszystko vładna, szczury vładna, ja je muszę brać. Ty tu poczekaj, ja vładna z drabiną tam wejde i już spowrotem jestem, 3 minuty vładna
(45minut później)
Klepsydra, ja jeszcze vładna magde potrzebuje, tak daleko tam jest vładna, rozumiesz vładna,
Pociąg jest za godzinę
Przecież to blisko.
Brat mi przysłał 400euro. To tak ze 3 dni ćpać XD jak nie 3 dni vładna to dwa dni na pewno XD
Rzeczywiście XD
Ostatecznie byliśmy na pkp 30minut po czasie, bez magdy której nie udało nam się załatwić na szybko. Pozdro 600 dla jednego dilera który przez telefon mówi, że coś ma a na miejscu wyciąga cały arsenał używek poza tą której potrzebujesz i drugiego, który wziął umarł akurat w tym okresie gdy to wszystko się działo. Był dosyć znany, kto bywa na Pradze wie o kogo chodzi.
Z głośników dobył się dźwięk
"Pociąg pkp intercity ze stacji warszawa wschodnia do stacji Wiedeń dworzec głowny opóźniony około 2godzin. Za opóźnienia przepraszamy" na co Czeczen "Przeprosiny nie przyjęte"
W końcu pojechał. Osobiście wnosiłam mu walizki do pociągu i machałam gdy odjeżdżał.
Następnego dnia Omar spotkał go na Pradze XD
*Imiona zmienione
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.