Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1236 / 43
Jebać to gówno 4CMC.
Tylko 4 HMC !
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 579 / 31 / 0
14 stycznia 2019london5 pisze:
Jebać to gówno 4CMC.
Tylko 4 HMC !
4 HMC? Co to?
rchiro the best
  • 924 / 138 / 0
Kocham dobre 4cmc iv.
A bardziej 4mmc iv.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 10 / / 0
klefedron to w moim przypadku substancja, która miała największy rozstrzał działania w zależności od sortu/vendora. Raz było zajebiście, euforycznie, subtelnie stymulująco, a innym razem działanie na granicy placebo, na tyle, że w pewnym momencie waliliśmy pasy ironicznie, bo równie dobrze można to było spuścić w kiblu. Zawsze brałem klefa z neta od polecanych dostawców. Z innymi rzeczami to spektrum nie było tak szerokie.
  • 7 / / 0
Obecnie testowany sort w postaci biało-mlecznych kryształów. Zdjęcie poniżej:

Moc ( porównuje do sortów testowanych na przestrzeni ostatnich dwóch lat ): Taki średniaczek. Szczur robi robotę, ale szału nie ma, dipy nie urywa.

Spływ prawie nie wyczuwalny. Jedynie nos potem strasznie zapchany. Duże ciśnienie na dorzutkę - niestety druga sztuka w ciągu już praktycznie nie robi nawet tej średniej fazy, a podtrzymuje jakieś quazi-odczucia i lekko niweluje ciśnienie na dorzutke.
  • 924 / 138 / 0
@Jqaq7su2, zdjęcia nie widać.
Jak z empatią po tym sorcie? Jaki zapach? Tych sortów z 2015roku nie kojarzysz? Jeśli tak, porównaj z nimi.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 7 / / 0
09 lutego 2019Ivival pisze:
@Jqaq7su2, zdjęcia nie widać.
Jak z empatią po tym sorcie? Jaki zapach? Tych sortów z 2015roku nie kojarzysz? Jeśli tak, porównaj z nimi.
@Ivival

Empatia bardzo średnio. Za to iest gadane oraz całkowity brak zmęczenia. W porównaniu do sortow jakie miałem w 2016 czy 2017 roku sort mało wydajny. Nawet przy małej tolerancji 2g schodzą bardzo szybko. Do tego ciężki zjazd - podwyższona temperatura ciała przez cały następny dzień, a humor prawdziwie perfidny.
  • 5 / / 0
Panowie i Panie jak to wygląda na ta chwile ? Warto sie zaopatrzyć w większa ilość obecnych sortow ?
  • 36 / 4 / 0
Czy ktoś nabawił się dłuższych problemów sercowych po 4cmc typu nerwica serca, duże nadciśnienie?
  • 16 / / 0
Nie wiem czy od klefa ale, nabawiłem się arytmii i nadciśnienia w zeszłym roku. A klefedron -chyba- najczęściej sobie serwowałem. ( średnio raz w tygodniu. Czasem częściej, czasem rzadziej )

nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat /reisende
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.