Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3732 / 45 / 0
Poruszalam sie po miescie po sporej dawce MXE podanej domiesniowo. Wyszlam z centrum handlowego prosto na mikolajkowy jarmark, tak bardzo mozgojebny w wielosci kolorow, swiatelek, ludzi, zapachow. Wtedy dopiero poczulam magie swiat. :-D Za to nie polecam jezdzenia na rowerze po dawkach ok. 80 mg domiesniowo. Trzy razy probowalam na niego wejsc z wyrazem bezmyslnej determinacji na twarzy, trzy razy w fantastycznych konfiguracjach konczyn padalam na glebe - niestety widzial mnie sasiad. Moze pomyslal, ze cierpie na nieznana chorobe. Innym razem jechalam na rowerze w deszczu, rozmyte swiatla ulicy odbijajace sie w kaluzach, ped powietrza zachwyca. Ale trzeba trafic z dawka.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 733 / 2 / 0
Bełkotanie po MXE - w myślach mam pięknie ułożone zdania, ale z moich ust jakoś tak wydobywa się co piąte słowo. Wygląda to mniej więcej jakbym wypluwała całkowicie losowo wyrazy i to jeszcze takim maszynowym rytmem. Mi najlepiej na MXE się w ogóle nie odzywać :D
Poza tym, Anon, dla mnie spotkanie wtedy jakiejkolwiek znajomej osoby byłoby przypałem. Po pierwsze ta osoba wiedziałaby, że to nie alko, skoro mnie zna, a po drugie to trochę wstyd.
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 811 / 5 / 6
Podziwiam was. Ja po dawce rzędu 80mg podjęzykowo miałem problem żeby dojść do ubikacji %-D
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 2 / 0
Ja po 200 telepalem się po pokoju na czworaka w nieznanym mi celu %-D
Ale z tym belkotaniem, coś jest na rzeczy. Mózg kwitnie myślami, zdaniami, sposobami przekazania informacji, ale w polowie zdania zapomina o co wlaściwie chodzilo. I czlowiek na MXE nawet nie ogarniczony na tyle, żeby np. ugotować obiad, to w rozmowie brzmi jak ciężki niedorozwój.
Wiadomo, lepiej jednak zostać w lóżeczku. I calkowitej ciemności. I oglądać! :-D
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 360 / / 0
Ja na setce zdołałem zrobić zakupy w biedronce i załatwić staff od randomowych ludzi :D Zgubiłem się na chwilę w tym markecie, ale doświadczenie przypominało zwiedzanie innego uniwersum. Warte powtórzenia.

pamiętnik sobie urządzili ;] rozpiszcie się trochę i powrzucajcie opisy przeżyć do tripnote na przykład. Nic nie wnoszą do tematu posty w stylu " a ja to po setce nie mogłem do kibla dojść "
Ostatnio zmieniony 18 marca 2013 przez Fatmorgan, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: delikatne sugestie
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 1987 / 107 / 0
a wg mnie mieliście ch.jowy sort. na rowerze po 80mg? to chyba na zejściu. ja po tego typu dawkach dałem rade dojść do kibla - ale by to osiągnąć wpierw przeszedłem przez stolik i ratowałem świat przed apokalipsą leżąc na podłodze na zawartości stolika.

w temacie mowy - macie na myśli peak, zejście, afterglow? ja przez dłuższy czas na zejściu (4-10h od przyjęcia MXE) mówię podobnie jak po K - wypluwam szybko wyrazy jak maszyna, jednocześnie urywając ich zakończenia typu ostatnia głoska/sylaba.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Ja mialam sort z wielu roznych zrodel, mam tolerancje na DXM i MXE przyjmuje domiesniowo juz jakies 2 lata, wiec jako tako opanowalam chodzenie. Podobnie jak przy DXM, robowalk mozna opanowac i chodzic calkiem normalnie.
PS. wlasnie po 80 mg nie udalo mi sie wejsc na rower. :-D Czytaj uwaznie. Jezdzilam po mniejszych dawkach.
CosmoDo pisze:
  • 804 / 5 / 0
ehehe najgorszy jest ta trudnosc w ruchach przy podaniu dozylnim wiekszych ilosci strzykawke zdazy sie odlozyc, ale jakies docisniecie miejsca wklucia przez 5 minut no ni chuj, a potem siniaki ;s
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 3732 / 45 / 0
To jeszcze nic, wieczorem wchodze po prysznic, a lokcie mam zdarte do miesa i mysle sobie ´o kurwa, zle sily miotaly mna po betonie´ fantom. :cheesy: Prawdopodobnie dla tego, ze walilam im siedzac na zwalonym pniu, a pozniej lewitowalam i pozdzieralam sobie lokcie. Znieczulenie dosyc znaczne, wiec zauwazylam dopiero pozniej. W przypadkach hardkorowych kontrola miesni siada na tyle, ze wygladasz jak bojka usilujaca ustac na sztormie. :-D Nakrecilam siebie kiedys po duzej dawce, prawda, po ok. 80 mg przy miejszej tolerancji niz obecnie jestem zupelnie odcieta od ciala, siedze wydajac ciche dzwieki i poruszajac rekami po podlozu, lub kreslac cos w powietrzu.
CosmoDo pisze:
  • 733 / 2 / 0
Jeśli chodzi o chodzenie to pewnego razu nie czułam już absolutnie siebie w sobie i musiałam "sterować" myślami, nie wiem jak to określić, ale poruszać nogami siłą woli. Bo nie czułam kompletnie chodnika. Straasznie dziwne uczucie.
@Wawoj, a robiłaś jakieś dłuższe przerwy? Ciekawa jestem po jakim czasie spada tolerancja takiej Tobie na przykład. Bo wiesz, mi np nie rośnie wcale, jeśli wrzucę sobie raz na miesiąc.
@Sonen, mnie już raz odesłano do wątku MXE podanie dożylne
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.