Odsyp po równo tak na oko, tutaj błąd 1-3mg w obliczeniach to nie koniec świata.
dostałem od lekarza 3x dziennie po 10mg 'zwykly' medikinet
jednak lek bardzo szybko przestaje działać, max 1,5-2h i koniec... wersja CR gorzej na mnie działa niż IR
zastanawia mnie jaka jest max dawka medikinetu realnie - bo oficjalnie wg. ulotki to 80 mg (1mg na kg/mc, ale max 80mg) - ale czy ktoś brał więcej np. 100-120 mg dziennie?
07 sierpnia 2021Luk890 pisze: Biore MPH 30 mg ok 2 miesiace. Jak odstawie odrazu na zero to nic sie nie stanie? Dodam ze lek mnie uspokajal ale chce o odstawic.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
09 sierpnia 2021kavva6 pisze: Jakie maksymalne dawki braliście/bierzecie (terapeutycznie) i jak często?
dostałem od lekarza 3x dziennie po 10mg 'zwykly' medikinet
jednak lek bardzo szybko przestaje działać, max 1,5-2h i koniec... wersja CR gorzej na mnie działa niż IR
zastanawia mnie jaka jest max dawka medikinetu realnie - bo oficjalnie wg. ulotki to 80 mg (1mg na kg/mc, ale max 80mg) - ale czy ktoś brał więcej np. 100-120 mg dziennie?
-Normalny sen
-Lekki podkład z jedzenia
-Sport
-Omega 3, kompleksy witamin
-Witamina ADEK w tłuszczach
I teraz uwaga:
-Potas, potas i potas
-Wapń
-Sód(!)
-Magnez, najlepiej przed i po działaniu. Przed osłabia wkurw a po osłabia zejście jeżeli jest
Na zejście polecam rumianek z 2-3 torebek. Szczególnie jak chcesz spać a wziąłeś późno. Chyba jeszcze glicyna pomaga, będę ją stosował na wyciszenie
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.