Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 5295 / 949 / 0
Sprobojcie miksa z baklofenem. Mnie wtedy koda robila kilka razy mocniej . Eufo , sedacja - wszystko podbite.

W kodeinie najlepsze jest wejscie... tylko szkoda, ze tak krotko trwa.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2972 / 252 / 0
02 czerwca 2018ledzeppelin2 pisze:
No i doszedłem do momentu, kiedy koda mnie klepie około 20 minut - wejście - najprzyjemniejsze i potem około 1 h samego grzania. Potem się pojawia opio wkurw i chęć na dorzutke która działa, ale jeszcze krócej :D
To jesteś drugim zaraz po mnie przypadkiem, na którego koda na tolerce (a nawet bez niej - receptory się wystarczająco przeżarły) robi z podobną mocą, ale za to skraca się jej czas działania. I ciekawe skąd się bierze ten opio wkurw, po buprze czy majce na zejściu tego nigdy nie miałem, kolejna cecha charakterystyczna kodeiny.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 954 / 52 / 0
Ile mg ma terazw końcu jedna pazka bo kupowałem w sumie z10 ale w takim amoku, że kojarzę dziwną cenę i kurwa 8?! tabsów w blistrze. Coś się zmieniło?
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
sa opakowania po 10 lub 16, a farmaceuta mogl ci sprzedac jeden blister z 16-tki, co daje 8 tabletek.
  • 1956 / 201 / 0
Myślę czy dwojeczki klonika do rodzinnego obiadku nie dorzucić :blush: Będzie się z piwkiem komponować :*)

kodę rzucam.
Take DXM and Be Happy
  • 419 / 45 / 0
wrzucam*
  • 1956 / 201 / 0
03 czerwca 2018overandout pisze:
wrzucam*
Ejjj, przestań %-D

Cały dzień o niej myślę :(
Take DXM and Be Happy
  • 1956 / 201 / 0
Nienawidzę niedziel. Tyle aptek pozamykanych.
Take DXM and Be Happy
  • 519 / 47 / 0
Ja nienawidzę niedziel bo whuj ludzi wszędzie się kręci.Czy to w sklepach czy w na mieście.Jak to mawia młodzież. Niedziela dzień cwela.
  • 702 / 58 / 0
w jakich kurwa sklepach jak pozamykane ?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.