Nie wiem od jak dawna bawisz się w iv ale skoro jest jak opisujesz to raczej nie od wczoraj. Ale te ilości 3-CMC to brzmi jak szaleństwo, chlor chyba ryje kable najgorzej a w takim stężeniu to panie daj pan spokój. Ja zajechałem swój system innymi stymulantami, chlorów używałem tylko sporadycznie, ale częstotliwość podań i stężenie zrobiły swoje.
Nie pisałeś nic o nogach, jeśli tam się nie wkłuwasz to bardzo dobrze robisz i trwaj w tym, na pewno wiesz że tam żyły są delikatniejsze niż na rękach, łatwiej o problemy i szybko zanikają. O znacznie gorszych i dożywotnich bliznach też trzeba pamiętać.
Sam najwięcej podałem tak na oko 300-400 podczas w miarę długiej przerwy od materiałów i wjazd mnie prawie przerósł. Późniejsze efekty to głównie zawód i zdenerw. Jeśli teraz ciągnie mnie do 3-CMC to raczej przez ilość i cenę, oraz samą perspektywę strzelania co chwilę, mimo że wiem jak chujowym jest to pomysłem.
Proszę o scalenie z poprzednim postem.
22 lipca 2025zburzony pisze: Nie wiem czy wiesz, ale dobrą robotę dla żył zwłaszcza przy dużym stężeniu materiału robi gliceryna, kilka kropli dodajesz i podanie jest dużo łagodniejsze dla kabelka. Ja daję tak 3-5 na każdy strzał.
Proszę o scalenie z poprzednim postem.
Albo inaczej - dlaczego preferujesz duze stezenia? latwiej ci operowac mniejsza pompka, czy chodzi o intensywnosc wjazdu?
28 lipca 2025KrysztalowyChopak pisze: Mnie właśnie ten wjazd już jest zbyt słaby . Kiedyś było tak jak opisujecie. Teraz to jest poprostu ciepło i tyle .
28 lipca 2025KrysztalowyChopak pisze: Mnie właśnie ten wjazd już jest zbyt słaby . Kiedyś było tak jak opisujecie. Teraz to jest poprostu ciepło i tyle .
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.